Foto's worden niet weergegeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 15:33:37
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande code, maar als er een spatie in de foto zit dan laat de pagina de foto niet zien en toont hij een kruis, iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<div class="blogentry"><h2>Fotoalbum</h2>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" width="100%">
<?
 $dir
= dir("data/fotoalbum/fotos");
 $mappen = array();
 while($map = $dir->read()){
 if(is_dir("data/fotoalbum/fotos/".$map) && strlen($map) >
2){
 $mappen[] = $map;
 } }

        $num_cols = 3;
        $i = 0;
        foreach ( $mappen as $item )
        {

$imglist='';
$img_folder = "data/fotoalbum/fotos/$item/";
mt_srand((double)microtime()*1000);
$imgs = dir($img_folder);
while ($file = $imgs->read()) {
if (eregi("gif", $file) || eregi("jpg", $file) ||eregi("png", $file))     $imglist .= "$file ";
 }
closedir($imgs->handle);
$imglist = explode(" ", $imglist);
$no = sizeof($imglist)-2;
$random = mt_rand(0, $no);
$image = $imglist[$random];

    echo $i++%$num_cols==0 ? '</tr><tr>' : '';
    echo '<td align=center valign=top><h3>'.$item.'</h3><a href="?page=7a&id='.$item.'"><img src="'.$img_folder.''.$image.'" class="imagefloat2"></a></td>';
}

$bestand = "data/stats/fotoalbumbezoekers.txt";

if(!is_file($bestand))
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, "<?\\n//");
    fclose($fp);
    chmod($bestand, 0666);
}


$con = file_get_contents($bestand);
$st = substr_count($con, ";");

if(strpos($con, $_SERVER['REMOTE_ADDR']) === FALSE)
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, $_SERVER['REMOTE_ADDR'].";");
    fclose($fp);
    $st++;
}


unset($con);

?>

</tr>
</table></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 14:27:05
 

18/01/2012 15:38:21
Quote Anchor link
uhm de eerste oplossing wat bij mij in me gedachte komt is om op regel 28 een str_replace te plaatsen om de var $image.

str_replace(' ', '%20', $image);

dit haalt de spaties eruit en plaatst %20 ervoor in de plaats.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:48:31
Quote Anchor link
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.
 

18/01/2012 15:53:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Ik nam aan dat de bestanden al zo waren benoemd, dan kan ik de spatie wel door een underscore laten vervangen maar toont de pagina nog steeds niets.
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/01/2012 15:58:00
Quote Anchor link
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.
 

18/01/2012 16:01:18
Quote Anchor link
Kees Schepers op 18/01/2012 15:58:00:
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.


Ahaa, ja vind ik ook wel hoor. Ik gelijk in de strijd :P (A)
 
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 20:24:57
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, ik heb al jullie advies opgevolgd.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/01/2012 10:17:26
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
... Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Noem me ouderwets ...
wat mij betreft horen bestandsnamen te bestaan uit letters, cijfers en underscores.
Eventueel liggend streepje en punt (uiteraard een punt voor de extensie).

Microsoft denkt daar duidelijk anders over.
Gewijzigd op 19/01/2012 10:18:15 door Kris Peeters
 
Kees Schepers

kees Schepers

19/01/2012 10:24:27
Quote Anchor link
Als ik files weg schrijf op een linux filesysteem gebruik ik niet eens extensies. Alleen maar lastig, je kunt mime-type toch uitlezen met finfo functies .e.d. Veel mensen slaan uit gewenning bestanden op met extensie.

Voorbeeld, voor een aantal shops waarvoor ik een engine in PHP geschreven heb, kun je per product foto's uploaden. Als een upload succesvol is maak ik in de 'productimages' tabel een record aan en de record id wordt de volledige bestandsnaam. In de tabel sla ik ook mime-type op. Dit kun je altijd nog wel on-load opvragen maar kost meer resources.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.