Fout 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Er zijn te veel omleidingen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan H

stefan H

07/01/2013 18:36:57
Quote Anchor link
hallow

als ik mijn formulier verstuur dan krijg ik de volgende melding in chrome
Fout 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Er zijn te veel omleidingen. deze zie ik voor het eerst weet iemand waar dat deze door ontstaat
dit is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
      if( $_POST['mailadverteerder'] == true){

$email =  mysql_query("SELECT email FROM aanbod WHERE id='".$_GET['productid']."'");
$result = mysql_fetch_array($check);

$errors = array();

if(!isset( $_POST['reactie']) OR $_POST['reactie'] ==''){
    $errors[] ='Er is geen reactie ingevuld';
 }


 if(empty($errors)){
$html = true;
$onderwerp ="Reactie op uw advertentie";
$bericht =" De volgende reactie is gestuurd op uw advertentie: '".$_POST['reactie']."'. Door '".$_SESSION['contactpersoon']."'.";
$headers = 'From:'.$_SESSION['email'].'';
        'Reply-To:'.$_SESSION['email'].'';
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
        'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
        (
$html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
        (
$html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL : '';

mail ($check, $onderwerp, $bericht, $headers);

    echo 'Uw reactie is verzonden';

}

else{
foreach($errors AS $err){
        //errors tonen
        echo $err.'<br/>';
    }
    }
}
}

else{

?>

<div class="reageer">
<form method='POST' action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
'>
<strong>Email de adverteerder</strong><br>
<textarea rows='5' cols='100' name='reactie'></textarea><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<? if ($_SESSION ['email'] == false ) {
echo 'U moet eerst inloggen om te reageren';
}

else{
?>

<input type='submit' name='mailadverteerder' value='verstuur'>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


alvast bedankt voor jullie reactie

Toevoeging op 07/01/2013 19:36:32:

weet iemand waardoor deze fout melding komt ?

Toevoeging op 07/01/2013 20:01:40:

ik ben er inmiddels wel achter als ik de variabele voor het email adres van de ontvanger verander in een gewoon vast email adres deze het dan wel doet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:04:53
 
Jack maessen

jack maessen

08/01/2013 02:28:51
Quote Anchor link
heb je een .htaccess bestand in je webroot?
ik kreeg dezelfde error op basis van een rewrite modification in htaccess bestand
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.