Fout bij Fputs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

18/09/2003 10:50:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik gebruik dit stukje code om een connectie bestand te maken, maar nu ik een nieuwere versie van apache, mysql en php gebruik, werkt het niet meer. De $ wordt niet meer voor namen gezet. Hoe kan dat?

Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?

$file
= fopen("../Connections/EduConnect.php", "w");
fputs($file, "<");
fputs($file, "?php\n$");
fputs($file, "usn = \"$uniek\";\n$");
fputs($file, "hostname_EduConnect = \"$hostname\";\n$");
fputs($file, "database_EduConnect = \"$database\";\n$");
fputs($file, "username_EduConnect = \"$username\";\n$");
fputs($file, "password_EduConnect = \"$password\";\n$");
fputs($file, "EduConnect = mysql_pconnect($");
fputs($file, "hostname_EduConnect, \$");
fputs($file, "username_EduConnect, \$");
fputs($file, "password_EduConnect) or die(mysql_error());\n");
fputs($file, "?".">");
fclose($file);

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:37:19
 
B a s
Beheerder

B a s

18/09/2003 12:16:00
Quote Anchor link
escape de $ tekens door een \ ervoor te zetten?

\$ ??
 
Bo az

Bo az

18/09/2003 14:56:00
Quote Anchor link
Mag ik je er op wijzen dat alleen "?>" dat in je bestand zal komen, je doet steeds op nieuw fputs en dan opent die de file steeds opnieuw. Aan gezien je ook nog "w" gebruikt is dat een probleem, "w" wil zeggen die ie alles overschrijft.

Je hoeft dus maar 1x fputs te doen of je moet "w" vervangen door: "a". Bij "a" komt de cusor achterin het document testaan...
Gewijzigd op 18/09/2003 14:56:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.