fout bij statistieken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin vdm

kevin vdm

16/03/2007 16:58:00
Quote Anchor link
er zit een fotje in dit script, het geeft men menu wel weer maar ipv al je gegevens krijg je een witte pagina wie vind de fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!isset($_SESSION['memberid'])){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$memberid'");
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url hosting te verkopen is: <input type=text size='40' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." hosting accounts</b> verkocht.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 16:40:53
 
TJVB tvb

TJVB tvb

16/03/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Je gebruikt hier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$memberid'");

maar weet je zeker dat je server dat zo ondersteund en dat je niet het volgende moet nemen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='".$_SESSION['memberid']."'");
 
Nick Mulder

Nick Mulder

16/03/2007 17:05:00
Quote Anchor link
Zet ff error_reporting aan...
En zeg welke error je krijgt...

Krijg je geen error? Haal eens al je variablen etc. buiten de quotes...
 
Kevin vdm

kevin vdm

16/03/2007 17:21:00
Quote Anchor link
bedankt tobias dat was de fout!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/03/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Enverder:

gebruik verder echo ' i.p.v. echo " dan hoef je HTML niet te escapen.

Haal variabelen buiten de quotes

gebruik <?php i.p.v. <?
 
Kevin vdm

kevin vdm

16/03/2007 19:22:00
Quote Anchor link
uu ok ik dacht dat alles was mar precies niet nu alles ok behalve je krijgt je link bv http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id= maar het id nummer is gaan vliegen! hoe kan ik het erbij plaatsen ? dit is de huidige code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!isset($_SESSION['memberid'])){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='".$_SESSION['memberid']."'");
 
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url om klicks te krijgen is: <input type=text size='60' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." klicks</b> gehad.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.