Fout in gastenboek.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel Pil

Michiel Pil

23/03/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/michieltje/Gastenboek/index.php on line 23

Dit staat er soms dus niet altijd en ik zou het niet weeten wat het betekent. Ik denk omdat ik een index aangemaakt heb met dezelfde code want hij kwam niet op gastenboek.php

Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
include("includes/header.inc.php");
include("gastenboek/style.php");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
$onderlijnen
="1";
if(isset($_GET["jaar"])) {
  $jaartonen=$_GET["jaar"];
}

if(isset($_GET["paginatonen"])) {
    $linkstonen=explode(",",$_GET["paginatonen"]);
    trim($linkstonen);
    $jaartonen=$linkstonen[1];
    $linkpaginas=$linkstonen[0];
    $beginnen=$linkstonen[2];
    $onderlijnen=$linkstonen[3];
}

$huidigjaar=date("Y");
$jaarteller=1;
if (!file_exists("gastenboek/jaar/$huidigjaar")) {
    mkdir("gastenboek/jaar/$huidigjaar",0777);
}

if ($handle = opendir('gastenboek/jaar')) {
     while (false !== ($file = readdir($handle))) {
            if ($file != "." && $file != "..") {
                $jaarlijst[$jaarteller]=$file;
                $jaarteller++;
            }
    }

    closedir($handle);
    }

echo "<br><br>\n";
if($jaartonen != "") { $huidigjaar=$jaartonen;}
$jaarteller--;
for($i=1;$i<=$jaarteller;$i++) {
    if($jaarlijst[$i] != $huidigjaar) {
    echo "<a href = \"gastenboek.php?jaar=$jaarlijst[$i]\">Gastenboek jaar : $jaarlijst[$i]</a><br>\n";
    }
}

echo "<br><b>Welkom op ons gastenboek</b><br><br>\n";
$tel=0;
if ($handle = opendir("gastenboek/jaar/$huidigjaar")) {
     while (false !== ($file = readdir($handle))) {
            if ($file != "." && $file != "..") {
                $lijstb[$tel]=$file;
                $tel++;
            }
    }

closedir($handle);
}

if($tel > "1") {
sort($lijstb);
}

$hoeveelfiles=count($lijstb);
$n=$hoeveelfiles;
$ltel=$n;
for($i=0;$i<=$n;$i++){
    $lijst[$ltel]=$lijstb[$i];
    $ltel--;
}

?>

<table width="98%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr><td width="20%">&nbsp;</td><td width="78%">&nbsp;</td><td>&nbsp;</td></tr>
<tr><td width="20%">&nbsp;</td><td width="78%"><div align="right"><a href="gastenboek_login.php" class="gastprint_left"><b>Admin login</b></a></div><br></td><td>&nbsp;</td></tr>
<tr><td width="20%">&nbsp;</td><td width="78%"><div align="right"><a href="gastenboek_mening.php" class="gastprint_left"><b>[Uw mening]</b></a></div><br></td><td>&nbsp;</td></tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
if($hoeveelfiles=="0") {
echo '<tr><td width="20%">&nbsp;</td><td width="78%"><h3>Jij bent de eerste die kan schrijven in het gastenboek !</h3></td></tr>';
}

echo "<table>\n";
$lijstteller=0;
$pageteller=0;
$pagetonen=1;
for($k=1;$k<$hoeveelfiles;$k++) {
    $v=$k;
    $lijstteller++;
    if($lijstteller=="4") {
        if($pagetonen=="1") {
        echo "<div align=\"center\"><b>Pagina's : </b>";
        $pagetonen=0;
        }

    $begin=$k-9;
    $pageteller++;
    if($onderlijnen==$pageteller) {
        $gastprint="gastprint2";
    }

    else {
       $gastprint="gastprint";
    }

    echo "&nbsp;&nbsp;<a href=gastenboek.php?paginatonen=$v,$huidigjaar,$begin,$pageteller/&quot; class=\"$gastprint\">$pageteller</a>";
    $lastlink=$v;
    $lijstteller=0;
    }
}

if($lastlink >= "10") {
$aanvangen=($hoeveelfiles-$lastlink);
$begin=$lastlink+1;
$pageteller++;
if($onderlijnen==$pageteller) {
        $gastprint="gastprint2";
    }

    else {
       $gastprint="gastprint";
    }

echo "&nbsp;&nbsp;<a href=%22gastenboek.php?paginatonen=$hoeveelfiles,$huidigjaar,$begin,$pageteller/&quot; class=\"$gastprint\">$pageteller</a>\n";
}

?>

</div></table>
<br>
<table width="98%" cellpadding="0" cellspacing="0" class="veldtable" align="center">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
if(isset($beginnen)) {
$beginfile=$beginnen;
$hoeveeltonen=$linkpaginas;
}

else {
    $beginfile=1;
    if($hoeveelfiles > "10") {
        $hoeveeltonen="10";
    }

    else {
    $hoeveeltonen=$hoeveelfiles;
    }
}

for($i=$beginfile;$i<=$hoeveeltonen;$i++){ // open accolade forlus
    if ($i % 2 == 0){ $color = "$berichtveld1";}
   else { $color = "$berichtveld2";}
    $filename = "gastenboek/jaar/$huidigjaar/$lijst[$i]";
    echo "<tr valign=\"top\" bgcolor=\"$color\"><td width=\"20%\" class=\"gastprint_left\">\n";
   $fd = fopen($filename, 'r');
    while (!feof($fd)) {
    $buffer = fgets($fd, 4096);
    $buffer=trim($buffer);
    if (substr("$buffer",3,2) == "IP") {
            $buffer = "ip"; // gewone bezoekers zien het ip van de poster niet !
    }        
            if($buffer == "end_kop") {
            echo "</td>\n";
            echo "<td width=\"78%\" class=\"gastprint_right\">\n";
            }

            if($buffer != "end_kop" && $buffer != "ip") {
            echo "$buffer<br>\n";
            }
    }

fclose($fd);
    echo "</td>\n";
}
//

?>

</table>
<br><br>
<table width="98%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr><td width="20%">&nbsp;</td><td width="78%"><div align="right"><a href="gastenboek_login.php" class="gastprint_left"><b>Admin login</b></a></div><br></td><td>&nbsp;</td></tr>
<tr><td width="20%">&nbsp;</td><td width="78%"><div align="right"><a href="gastenboek_mening.php" class="gastprint_left"><b>[Uw mening]</b></a></div><br></td><td>&nbsp;</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("includes/footer.inc.php");
?>
Gewijzigd op 23/03/2006 16:25:00 door Michiel Pil
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:19:26
 
- wes  -

- wes -

23/03/2006 16:35:00
Quote Anchor link
je script doet er te lang over om een pagina te verwerken komt het op neer

kan liggen aan
oneindige loopt
incorrecte code
verkeerde connections
foutieve queries
wazige buffer

om er maar eens een paar te noemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.