fout in me log in

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Rene

rene

15/05/2008 20:40:00
Quote Anchor link
beste mensen
ik heb een inlog scherm op me site
www.members.lycos.nl/bouwjeeigenboot
en als ik op inloggen druk krijg ik deze fout melding

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '../../db_config.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/nl/b/o/u/bouwjeeigenboot/htdocs/authenticatie.php on line 11

wat doe ik fout
dit is me script
http://www.members.lycos.nl/bouwjeeigenboot/login.rar

wacht op antwoord
mvg bouw je eigen boot
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:17:56
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

15/05/2008 20:43:00
Quote Anchor link
Hij kan geen connectie maken met je db, kijk je bestand en de locatie van je bestand even na.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas van Broekhoven
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2008 20:43:00
Quote Anchor link
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required

Oftewel: Kan het niet vinden.
 
Rene

rene

15/05/2008 20:53:00
Quote Anchor link
oo oke
nou kan je dan uit leggen hoe ik een db maak ik snap niet zo veel van php ben nog een beginner
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

15/05/2008 20:57:00
Quote Anchor link
Ja,, hoe kan een unlogsysteem het doen zonder DB,, Ik zal beginnen met het kopen van een fatsoenlijk domein waarin PHPMyAdmin geconfigureerd zit, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar mijndomein.nl Nou weet ik niet hoe je allemaal databases kan aanmaken op een gratis host want dat is niet echt mijn terrein. Maar vergelijk het met een kantoor, het is veel makkelijker om aan iets nieuws te beginnen op je eigen plekje, in dit geval je domein...
 
Rene

rene

15/05/2008 20:59:00
Quote Anchor link
ja maar ik vind het zonde van me geld en het mag niet van me ouders
maar er is daan php4u
en dat is een soort php myadmin
meschien zou je voor mij een accoutn aanwillen maken
dat je er voor mij achter zou kunnen komen
 
W W

W W

15/05/2008 21:01:00
Quote Anchor link
Thomas schreef op 15.05.2008 20:57:
Ja,, hoe kan een unlogsysteem het doen zonder DB,, Ik zal beginnen met het kopen van een fatsoenlijk domein waarin PHPMyAdmin geconfigureerd zit, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar mijndomein.nl Nou weet ik niet hoe je allemaal databases kan aanmaken op een gratis host want dat is niet echt mijn terrein. Maar vergelijk het met een kantoor, het is veel makkelijker om aan iets nieuws te beginnen op je eigen plekje, in dit geval je domein...


mijndomein.nl is waardeloos.
phpmyadmin is waardeloos.
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

15/05/2008 21:01:00
Quote Anchor link
Je kan dat zelf toch ook proberen? Maar een totaalpakket kost maar 30 euro per jaar, daar kan je denk ik niet echt wakker van liggen. Ouders.. Vaak een remblok.. Daar kan ik ook niks aan veranderen.

@ Pepijn
Gaan we nou alles afkraken ?! Kom zelf even met een alternatief.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas van Broekhoven
 
Rene

rene

15/05/2008 21:02:00
Quote Anchor link
nou ik vraag wel aan iemand anders hier kom ik ook niet egt verder
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Waar staat dit bestand: db_config.php
Volgens de error staat ie in: /data/members/free/tripod/nl/b/o/u/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Rene

rene

15/05/2008 21:04:00
Quote Anchor link
ja ik heb die niet gekregen die moet ik zelf maken maar ik kan die niet maken
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

15/05/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Site kopen, anders wordt het echt moeilijk om PHP te leren.
 

15/05/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Thomas schreef op 15.05.2008 21:01:
Je kan dat zelf toch ook proberen? Maar een totaalpakket kost maar 30 euro per jaar, daar kan je denk ik niet echt wakker van liggen. Ouders.. Vaak een remblok.. Daar kan ik ook niks aan veranderen.

Maar? Misschien is dertig euro voor jou niet veel, maar voor andere wel... Je ouders zijn toch een stukje ouder, die weten toch vaak wat verstandiger is...
Thomas schreef op 15.05.2008 21:05:
Site kopen, anders wordt het echt moeilijk om PHP te leren.

Ooit van localhost gehoort? Je hoeft niet per se een server te hebben, je kunt ook gewoon thuis bezig met php.

Thomas schreef op 15.05.2008 21:05:
@ Pepijn Gaan we nou alles afkraken ?! Kom zelf even met een alternatief.

Hebben we hier een ctrl-c?

rene schreef op 15.05.2008 21:04:
ja ik heb die niet gekregen die moet ik zelf maken maar ik kan die niet maken

Waarom kan je die niet zelf maken?
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

15/05/2008 21:21:00
Quote Anchor link
@ Karl,

Je hebt gelijk, voor de een is 30 euro meer als de ander. Localhost is uiteraard ook een alternatief maar je moet wel even beseffen dat je met localhost minden kan delen met anderen dan je zou kunnen met een eigen site. En nie we hebben hier geen ctrl c voor het geval je weer dingen in je hoofd gaat halen die niet waar zijn.
 
Wouter K

Wouter K

15/05/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Je kan wel een inlogsysteem bouwen maar geen DB juist zetten ?
Stel ik me toch vragen bij...
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

15/05/2008 21:25:00
Quote Anchor link
@Wouter

Same here
 
Rene

rene

15/05/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 15.05.2008 21:18:
Thomas schreef op 15.05.2008 21:01:
Je kan dat zelf toch ook proberen? Maar een totaalpakket kost maar 30 euro per jaar, daar kan je denk ik niet echt wakker van liggen. Ouders.. Vaak een remblok.. Daar kan ik ook niks aan veranderen.

Maar? Misschien is dertig euro voor jou niet veel, maar voor andere wel... Je ouders zijn toch een stukje ouder, die weten toch vaak wat verstandiger is...
Thomas schreef op 15.05.2008 21:05:
Site kopen, anders wordt het echt moeilijk om PHP te leren.

Ooit van localhost gehoort? Je hoeft niet per se een server te hebben, je kunt ook gewoon thuis bezig met php.

Thomas schreef op 15.05.2008 21:05:
@ Pepijn Gaan we nou alles afkraken ?! Kom zelf even met een alternatief.

Hebben we hier een ctrl-c?

rene schreef op 15.05.2008 21:04:
ja ik heb die niet gekregen die moet ik zelf maken maar ik kan die niet maken

Waarom kan je die niet zelf maken?

ik kan dan zelf niet want ik ben niet goed in php en ik vond dit schript ook op php hulp maar ii moet zelf een db aan maken
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2008 21:42:00
Quote Anchor link
Maar heb je wel een database tot je beschikking?
En welk script is dit van phphulp?
 
Rene

rene

17/05/2008 13:23:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 15.05.2008 21:23:
Je kan wel een inlogsysteem bouwen maar geen DB juist zetten ?
Stel ik me toch vragen bij...


ik heb hem van php hulp
 
Rene

rene

17/05/2008 13:28:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.05.2008 21:42:
Maar heb je wel een database tot je beschikking?
En welk script is dit van phphulp?


http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/415/
dat is het script
en

ik gebruik local hosting
is gratis
en er is een data base
en die heet daar php4u maar ik zoek naar iemand die het daar zelf ook heeft
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/05/2008 13:30:00
Quote Anchor link
Rene, misschien is het slim om eens bij het begin te beginnen en dus eerst eens de basis van PHP onder de knie te krijgen?

PHP beginnershandleiding

Waar je nu mee bezig bent is waarschijnlijk nog even te hoog gegrepen. Als je de basis onder de knie hebt, is het veel makkelijker om te begrijpen wat die scripts nu precies doen en is het dus veel makkelijker om zo'n script aan de praat te krijgen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.