fout in mijn script $end zou van mijn game script kan iemand mij helpen ?,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ken zey

ken zey

21/03/2012 16:27:55
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een fout in mijn scripts als volgt:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/a1885087/public_html/_cron_hour.php on line 28

en nog meer,
Op http://crimz.webatu.com/fouten.css
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:47:37
 
Php knipper

php knipper

21/03/2012 16:31:03
Quote Anchor link
geef de php eens door van de pagina
de fout is dat je niet juist hebt afgesloten ( een haakje open en niet gesloten of zo )
 
Ken zey

ken zey

21/03/2012 17:14:04
Quote Anchor link
_cron_hour.php


code:

Bij deze gaat hy naar mijn wwebhost 404 pagina
maar i don't know waar de fout zit ??

alvast bedankt mij te helpen..

MVg kenzey crimz adm

code verwijderd. Graag enkel relevante code plaatsen.[/modedit]
Gewijzigd op 21/03/2012 19:20:38 door Bas IJzelendoorn
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 17:17:43
Quote Anchor link
alleen relevante code graag..
 
Erwin H

Erwin H

21/03/2012 17:25:38
Quote Anchor link
Lijkt me dat je gewoon eens serieus door je code moet gaan lopen en haakjes moet gaan tellen. Ik zie er volgens mij al 4 die missen tussen regels 16 en 31. Veel succes!
 
Ken zey

ken zey

21/03/2012 17:27:38
Quote Anchor link
fout in cron

code verwijderd. Graag enkel relevante code plaatsen.[/modedit]




Toevoeging op 21/03/2012 17:29:37:

ik zie toch nergen een haakje te kort ??
Gewijzigd op 21/03/2012 19:19:23 door Bas IJzelendoorn
 
Erwin H

Erwin H

21/03/2012 17:39:28
Quote Anchor link
Werkelijk? Mag je mij uitleggen waar je deze while loops afsluit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `attack`='attack'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `attack`='defence'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `geleend` < '1'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `dagen`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `food`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");
?>

Ik zie 4 maal een {, maar geen enkele }
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/03/2012 17:59:30
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar als je niet kan omgaan met parse errors, stopt het. Dan moet je niet eens verder gaan.

Ik zou iedereen aanraden om eerst deftig te weten hoe de algemene structuur werkt, vooraleer honderden lijnen code aan elkaar te plakken.


-----
Een aantal tips

- syntax error, unexpected T_STRING ...
Meestal komt dit door een puntkomma die je vergeten bent. In dit geval moet je kijken naar de lijn boven de lijn die je in de error ziet.


- syntax error, unexpected $end ...
Waarschijnlijk verwacht php dat er nog een accolade moet worden gesloten.



- Elke "(" die je opent, sluit je weer met ")".
- Elke "{" die je opent, sluit je weer met "}".
- Elk commando eindig je met puntkomma

Download een goede editor (zie http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/welke-software-gebruiken-jullie/83517/). Als je over een accolade (of rond haakje) hovert, licht de overeenkomende accolade (of haakje) op.
Zo zie je direct waar het fout loopt.


------

Los dus alle parse errors op. 1 voor 1. Kijk naar de error op je scherm, zoek de file en lijn, verbeter.

Pas daarna kan je echt beginnen.
 
Php knipper

php knipper

21/03/2012 18:16:39
Quote Anchor link
ik raad dsv php editor aan ( het is gratis )
als je op een haakje klikt dan gaan ze allebei gemarkeerd worden
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

21/03/2012 19:20:21
Quote Anchor link
Ik heb je code verwijderd. Zou je in het vervolg enkel relevante code willen plaatsen?[/modedit]
 
Ken zey

ken zey

21/03/2012 20:15:16
Quote Anchor link
Erwin H op 21/03/2012 17:39:28:
Werkelijk? Mag je mij uitleggen waar je deze while loops afsluit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `attack`='attack'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `attack`='defence'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `geleend` < '1'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `dagen`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `food`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");
?>

Ik zie 4 maal een {, maar geen enkele }


Zo dan ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
  if($cron_pass != "secretcronpassword")
    exit;
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `energie`=`energie`+10");
  mysql_query("UPDATE `[landen]` SET `aantal`=`aantal`+50");
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `autocrime`=10");
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `bank`='bank'+100 WHERE `type`=3");
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `cash`='cash'+100");
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `IPs`=");
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `food`=`food`- (`clicks`*'2')");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  {
while($info = mysql_fetch_object($dbres))}; {
      mysql_query }("UPDATE `[users]` SET `attack`='attack'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query}("UPDATE `[users]` SET `attack`='defence'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `geleend` < '1'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query}("UPDATE `[users]` SET `dagen`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");

  $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query}("UPDATE `[users]` SET `food`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");

?>
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 20:18:10
Quote Anchor link
mag ik vragen hoelang je ervaring hebt met php/mysql?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2012 20:57:38
Quote Anchor link
Dit is een Criminals-script die barst van de fouten en de onlogica.

Ik raad aan hier niet verder mee te gaan, en dit direct naar de vuilnisbak te sturen.
 
Ken zey

ken zey

22/03/2012 06:36:11
Quote Anchor link
Nou ik heb nog crime scripts maar in elk script zit wel een foutje.
Ik wil gewoon een goede scripting maar het lukt mij niet...
 
Erwin H

Erwin H

22/03/2012 08:22:28
Quote Anchor link
Ga dan alsjeblieft eerst php leren. Uit je oplossing een paar posts naar boven blijkt dat je er niets van begrijpt. Zonder php kennis kan je zo'n script niet aanpassen, laat staan goed maken. Als je verwacht dat iemand hier het helemaal voor je gaat doen dan is daar een sectie "vacatures" voor.
 
Ken zey

ken zey

22/03/2012 19:56:55
Quote Anchor link
ik heb een eigen php anoiem mail script gemaakt...
zonder afszender host etc. en niet met [bv @lycos]
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2012 20:01:55
Quote Anchor link
Ken zey op 22/03/2012 19:56:55:
ik heb een eigen php anoiem mail script gemaakt...
zonder afszender host etc. en niet met [bv @lycos]


Lijkt mij stug. Een mailserver zal echt geen mail accepteren zonder dat er een afzender is (zowel host als emailadres).
 
Bart V B

Bart V B

22/03/2012 23:33:06
Quote Anchor link
Gatver wat een code..
Eigenlijk is het een nou ja, kan ik zeggen spaghetti?
Maar concreet om op je vraag terug te komen:
Wat je verkeerd doet, is je haakjes verkeerd zetten.
Overigens twijfel ik of dit wel zo gaat werken, maar de haakjes staan i.i.g. goed. :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)){
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `attack`='attack'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");
     }
  
      

  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
    while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      mysql_query("UPDATE `[users]` SET `attack`='defence'-50 WHERE `login`='{$info->login}'");
  }

      

  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `geleend` < '1'");
    while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
       mysql_query("UPDATE `[users]` SET `dagen`=0 WHERE `login`='{$info->login}'");
  }

    

  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE `food` < '0'");
  while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
     mysql_query("UPDATE `[users]` SET `food`= 0 WHERE `login`='{$info->login}'");
  }

 ?>
    
Gewijzigd op 22/03/2012 23:34:22 door Bart V B
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2012 23:49:41
Quote Anchor link
Bart V B op 22/03/2012 23:33:06:
Overigens twijfel ik of dit wel zo gaat werken


Nee, want je kan geen getal van tekst aftrekken lijkt mij.
SET `attack`='attack'-50
 
Ken zey

ken zey

23/03/2012 19:25:08
Quote Anchor link
wat is iig ?
 
Bart V B

Bart V B

23/03/2012 19:26:08
Quote Anchor link
In ieder geval...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.