fout in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik Roderik

Roderik Roderik

05/09/2007 16:38:00
Quote Anchor link
Hallo,

edit:

Fout is herstelt!

Ik heb een forum bij phpfreakz gevonden.
Eerst deed het aanmelden nog wel maar alter niet meer.
Als je je aanmeld komt er dit te staan:

CRITICAL ERROR

Sql error 1054: Unknown column 'member_location' in 'field list'
DEBUG MODE:


--------------------------------------------------------------------------------
File: /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/runescapeforum.bruins-uneken.nl/aanmelden.php
Line: 61


edit:


nu



CRITICAL ERROR

Sql error 1136: Column count doesn't match value count at row 1
DEBUG MODE:


--------------------------------------------------------------------------------
File: /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/runescape-owners.bruins-uneken.nl/aanmelden.php
Line: 50


Ik heb member_location weggehaalt dus nu is het zo :




if(is_moderator($_POST['member_username']))
{
$sRank = 'Administrator';
}
else
{
$sRank = 'Megan00b';
}

if(!$rMySQLQuery = mysql_query('INSERT INTO members (member_id,member_username,member_password,member_posts,member_rank,member_email,member_homepage,member_handtekening,member_avatar) VALUES(\'\',\''.addslashes($_POST['member_username']).'\',\''.addslashes($_POST['member_password']).'\',\'0\',\''.$sRank.'\',\''.addslashes($_POST['member_location']).'\',\''.addslashes($_POST['member_email']).'\',\''.addslashes($_POST['member_homepage']).'\',\''.addslashes($_POST['member_handtekening']).'\',\''.$_POST['avater_url'].'\');'))
{
message_die();
}




Ik heb al een beetje uitgeprobeert maar ik kan de fout niet vinden.
Hier kan je de script vinden: http://www.phpfreakz.nl/library.php?sid=16451 Volgens mij zit bij het volgende stukje de fout;


if(is_moderator($_POST['member_username']))
{
$sRank = 'Administrator';
}
else
{
$sRank = 'Megan00b';
}

if(!$rMySQLQuery = mysql_query('INSERT INTO members (member_id,member_username,member_password,member_posts,member_rank,member_location,member_email,member_homepage,member_handtekening,member_avatar) VALUES(\'\',\''.addslashes($_POST['member_username']).'\',\''.addslashes($_POST['member_password']).'\',\'0\',\''.$sRank.'\',\''.addslashes($_POST['member_location']).'\',\''.addslashes($_POST['member_email']).'\',\''.addslashes($_POST['member_homepage']).'\',\''.addslashes($_POST['member_handtekening']).'\',\''.$_POST['avater_url'].'\');'))
{
message_die();
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:11:34
 
- wes  -

- wes -

05/09/2007 16:40:00
Quote Anchor link
en je kan dit niet bij het script op freakz vragen omdat...

anyway je voegt iets in in een niet bestaand veld

moeilijk nog wel, engels..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

05/09/2007 16:45:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je de tabellen nog aanmaken.
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

05/09/2007 16:45:00
Quote Anchor link
Okee ik ga weer door proberen.
wes schreef op 05.09.2007 16:40:
en je kan dit niet bij het script op freakz vragen omdat...


Ik ben wel lid van phpfreak maar ik ben me naam en pass vergeten :p
En hier is het leuker dan op phpfreakz :P



Arjan Kapteijn schreef op 05.09.2007 16:45:
Waarschijnlijk moet je de tabellen nog aanmaken.


Zou kunnen, dat ga ik nog wel ff controleren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

05/09/2007 17:13:00
Quote Anchor link
edit:

het is helaas toch nog niet opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

05/09/2007 17:28:00
Quote Anchor link
Nu is het goed maar als ik inlog staat er dat het een verkeerde ww en gb is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.