fout in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik Roderik

Roderik Roderik

07/09/2007 17:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een RuneScape clan site en ik heb dat je ook het combat kan zien.
Mijn probleem is is dat je wel de username de rang en de status kan zien maar niet het combat.

Dit is het scripts


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<body bgcolor="red" text="black">
<br><br><br><br><center>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<title><?php echo $titelnaam; ?></title><br><br></center>
<br>
<center>
<a name="bot" id="bot">
<div align="center" class="gensmall">
<div align="center">
<td align="center">
<DIV style="OVERFLOW: auto; WIDTH: 540px; HEIGHT: 315px">
    <table width="80%">
     <tr>
<center><h1>Ledenlijst</h1><br>
<?php
include 'functions.php';
beginpage();
verbind();
print '<p><h2 align="center">Member list</h2>';
if(!$rMySQLQuery    =    mysql_query("SELECT member_username,member_id,member_posts,member_rank,member_blocked,member_combat FROM members"))
{

    message_die();
}

if(mysql_num_rows($rMySQLQuery) == 0)
{

    die('<p align="center">Er zijn helaas geen leden gevonden.</p>');
}

print '<table border="0" align="center">';
print '<tr><td>Username:</td><td>Rank:</td><td>Status:</td><td>Combat lvl:</td></tr>';
while($aFetch        =    mysql_fetch_assoc($rMySQLQuery))
{

    $aFetch['member_rank']    =  '<b>'.get_user_rank($aFetch['member_posts'],$aFetch['member_username'],$aFetch['member_combat']).'</b>';
?>

    <tr>
    <td>
    <a href='bekijk_profiel.php?user_id=<?php echo $aFetch['member_id'] ?>&style=<?php echo $_GET['style'] ?>' class='link'>
    <?php echo stripslashes($aFetch['member_username']) ?></a>
    </td>
    <td>
    <?php echo $aFetch['member_rank'] ?>
    </td>
    <td><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-v1.css">
<?php
    if($aFetch['member_blocked'] == '0')
    {

        print 'Geaccepteerd';
    }

    else
    {
        print 'Geblokkeerd';
    }

?>

    </td>
<td>    <?php echo stripslashes($aFetch['member_combat']) ?>
    </td>
    </tr>
<?php
}
echo '</table>';
endHTML();
?>

</center>
</tr>
    </table>
   </div></td>
 </tr>
</table>
<br />
<div align="center">
</div>
<div align="center" class="gensmall">
<a name="bot" id="bot"></a></div>
</div>
</div>
</div>
</body></html>
<a name="bot" id="bot">
<div align="center" class="gensmall">
<div align="center">



weet iemand het probleem?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:43:24
 
- SanThe -

- SanThe -

07/09/2007 18:02:00
Quote Anchor link
Maak eerst je post eens netjes door en om je script heen te zetten. Verder, welke fout krijg?
 
Geoffrey

Geoffrey

07/09/2007 21:34:00
Quote Anchor link
misschien heb je je ergens vergist in de volgorde of mistypt.

ik zou misschien eens in plaats van de query bovenaan proberen:

"SELECT * FROM members"

kijk ook eens in je mysql databank of alle namen zeker overeenkomen.
Volgens mij mag je trouwens op lijn 18, de <b> niet in die context gebruiken (hier ben ik niet zeker van ^^).

Ik weet niet of het iets uitmaakt maar kwaad kan het normaal niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Geoffrey
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

08/09/2007 10:09:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.09.2007 18:02:
Verder, welke fout krijg?


Ik kreeg geen fout alleen er staat er achter combat lvl niks ook als je het hebt ingevult.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.