fout in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/09/2007 17:42:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik ben bezig met een spel te maken en ik ben bezig met de pagina dat je elkaar aan kan vallen.
De totale lvls van de verdediger en van de gene die aanvalt rekent die bijelkaar op en wie de hoogste wint, heeft de verdediger en de aanvaller de zelfde totale aanvals lvls hebben wint de verdediger.

Mijn probleem is het volgende:

Ik heb de totale aanvals lvls van de verdediger in $b en die van de aanvaller als $d genoemt($a en $c zijn de regels die het optellen) als de ene een hogere totale aanval heeft en de aanvaller een lagere wint de aanvaller enzo.

dit is het stukje van de script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
    $sError                                =    '';
  
  

    if($_POST['$b'] == '$d')
    {
        $sError                            .=    '<h5 align="center">helaas verloren!</h5>';
    }


    if($_POST['$b'] > '$d')
    {
        $sError                         .=    '<h5 align="center">jammer, verloren!</h5>';
    }

    if($_POST['$b'] < '$d')
    {
        $sError                         .=    '<h5 align="center">gewonnen!</h5>';
    }


    if($sError != '')
    {
        $sError                            .=    '<p align="center">';
        
        die($sError.'<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?style='.$_GET['style'].'">Ga terug</a></p>');
    }


weet iemand hoe dit komt?
wil je de hele script zien klik dan op deze link: http://runescapemoderator.bruins-uneken.nl/test_attack.txt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:15:24
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/09/2007 19:04:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_POST['$b'] == '$d')
    {

        $sError                            .=    '<h5 align="center">helaas verloren!</h5>';
    }

?>


verranderen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_POST[$b] == $d)
    {

        $sError                            .=    '<h5 align="center">helaas verloren!</h5>';
    }

?>

En verder vraag ik me af waar je die variabelen vandaan haalt, want ik zie nergens dat je $b en $d declareert
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/09/2007 19:08:00
Quote Anchor link
bedankt!
TJVB schreef op 20.09.2007 19:04:
En verder vraag ik me af waar je die variabelen vandaan haalt, want ik zie nergens dat je $b en $d declareert

Ik heb aleen een stukje van de code geplaatst je kunt de hele code vinden op runescapemdoerator.bruins-uneekn.nl/test_attack.txt
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/09/2007 19:15:00
Quote Anchor link
maar dit is de oplossing nog niet want nu geeft hij aan:

helaas verloren! en gewonnen!
 
Jelle -

Jelle -

20/09/2007 19:42:00
Quote Anchor link
ja je hebt 2x

if($_POST[$b].....

en je moet ook gewoon if....elseif doen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/09/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Smurf Minions schreef op 20.09.2007 19:42:
ja je hebt 2x

if($_POST[$b].....

en je moet ook gewoon if....elseif doen :)

huh?hoe moet dat?maak ff een voorbeeldje
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.