fout in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik Roderik

Roderik Roderik

06/10/2007 13:31:00
Quote Anchor link
Hallo,


edit:

Is opgelost!

Ik ben bezig met een spel aan het maken en dan als je een aantal keren achter elkaar hebt gestort of opgenomen staat het bedrag bijv. -5000 als je dan bijv. 2500 wilt opnemen gaat ie dat verdubbelen enzo.
Bijv. je hebt -30000 op contant je stort 30000 dan krijg je 30000 op je bank en dan hb je contant 60000.
En na een tijdje heb je weer 0 contant en 0 op de bank en als je dan 5000 doet staat er weer wat je in het begin ook hebt 5000 contant en op de bank ook 5000.
Ik hoop dat jullie het snappen.

Ik denk dat in dit stukje dus de fout zit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
    <form method='post' action='<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI'] ?>'>
    <table border='0' align='center'>
    <tr><td>Geld contant: <?php echo $aFetch['member_geldcontant'] ?>
    <tr><td>Geld op bank: <?php echo $aFetch['member_geldbank'] ?>
    <tr><td>Ik wil opnemen: <?php echo $aFetch['member_geldopnemen'] ?>



<?php $c = $aFetch['member_geldopnemen']  +  $aFetch['member_geldcontant']; ?>
<?php $b = $aFetch['member_geldopnemen']  -  $aFetch['member_geldbank']; ?>
    
    <tr>
<td><input class='text' type='hidden' name='member_geldcontant' value='<?php echo $c; ?>'></td>
<td><input class='hidden' type='hidden' name='member_geldbank' value='<?php echo $b; ?>'></td>
<td><input class='text' type='hidden' name='member_geldopnemen' value='0'></td>
<td><input type='submit' class='text' value='Opnemen!'></td>
</tr>
    </table>
    </form>

<?php
}
?>




Om de hele script te zien klik dan hier http://gladiator.bruins-uneken.nl/bank2.txt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:57:20
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2007 13:39:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat als je geld opneemt dat je saldo van de bank verlaagt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $b = $aFetch['member_geldopnemen']  -  $aFetch['member_geldbank']; ?>

moet dat dus niet andersom?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $b = $aFetch['member_geldbank']  - $aFetch['member_geldopnemen'] ; ?>
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

06/10/2007 13:44:00
Quote Anchor link
ojah kan ook ik ga het meteen uit proberen

edit:


Nee werkt ook niet

edit:

Maar werkt wel gelukkig beter dan wat ik eerst had bedankt!
Ik zal het nog even een tijdje testen of het nog echt zo erg is als eerst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.