Fout melding Javascript/ HTML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Macintosh

John Macintosh

16/04/2015 12:00:01
Quote Anchor link
Hey mensen ik zit met een probleem.
Ik ben met een project bezig en nu wil ik een javascript menu combineren met een html pagina's.
Maar ik krijg een error, terwijl ik gewoon met een html tag begin binnenin het javascript menu.
Waarschijnlijk is het een hele domme fout, maar ik vraag het maar gewoon.


Alvast enorm bedankt voor jullie hulp



Quote:
<script type="text/javascript">

// $("button").on("click",function(){
$(document).ready(function() {

$.iosMenu(
{
iconsize: 100,
zoomlevel: 70,
escenabled: true,
zoomeffect: true,
captions: true,
closeonclick: true,
// closemainbutton: "static/img/adblock.png",
folderbackground: "static/img/bg.png",
animation: "fadeInUp fast",
items: [
{
label: "Collectie",
img: "static/img/APP-STORE-flat.png",
items: [{
label: "Voorraad",
img: "static/img/1-flat.png",
items: [{
label: "submenu item 1",
img: "static/img/cold-fusion/book-Reader.png",
url: ""


<header class="clearfix"> </header>
<div class="main">
<ul id="og-grid" class="og-grid">
<li> <a href="" data-largesrc="images/14.jpg" data-title="Test" data-description="under construction page.">
<FORM METHOD="post" ACTION="bestemming">
<SELECT NAME="">
<OPTION VALUE="xx">Product</OPTION>
<OPTGROUP LABEL="x">
<OPTION VALUE="ie5">xx</OPTION>



...
</OPTGROUP>
<OPTGROUP LABEL="xx">
<OPTION VALUE="nn4">xx</OPTION>





},
{
label: "submenu item 2",
img: "static/img/cold-fusion/book-red.png",
url: ""

}]
},
{
label: "Stoelen",
img: "static/img/2-flat.png"
}
,{
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:16:42
 
Ivo P

Ivo P

16/04/2015 12:14:14
Quote Anchor link
misschien moet je de "error" verhelpen?

Of de error met ons delen en dan kan iemend mogelijk aangeven wat je fout doet.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/04/2015 12:25:33
Quote Anchor link
Html in je script tag werkt niet. de Dubbele " op regel 22 zorgt er voor dat je Html als JS word geparsed, maar aangezien dit html is gaat alles stuk :).


Verder raad ik aan een goede editor te pakken (preffereer zelf netbeans) , deze code te kopieren, te plakken en te formatten.

Dan zie je zelf al dat er een hoop rood is. En net als in de rest van de wereld is ook in je editor rood vaak een slecht teken :)
 
John Macintosh

John Macintosh

16/04/2015 13:50:21
Quote Anchor link
De foutmelding begint bij de overgang naar het html gedeelte.
Mijn vraag is daarom hoe kan ik in deze javascript opeens met html gaan beginnen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/04/2015 13:53:03
Quote Anchor link
Niet :). Wat wil je bereiken, mischien dat we samen een oplosing kunnen vinden :)
 
John Macintosh

John Macintosh

16/04/2015 13:56:24
Quote Anchor link
De Javascript code is mijn menu.
Nu wil ik met deze html code een nieuwe pagina maken maar het javascript menu moet wel zichtbaar blijven.
Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk uitleg
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/04/2015 13:58:07
Quote Anchor link
ok, knip je HTML , zoek je </script tag> en zet het er direct na
 
John Macintosh

John Macintosh

16/04/2015 14:02:22
Quote Anchor link
Het zijn alleen meerdere menu items waar het javascript script uit bestaat. bijvoorbeeld home over ons <submenu> wie zijn wij > wat doen wij contact. etc

hoe kan ik dan de desbetreffende html pagina bij wie zijn wij krijgen.

alvast bedankt voor jullie hulp
Gewijzigd op 17/04/2015 08:54:50 door John Macintosh
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.