fout met file_exists

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ronald E

Ronald E

31/07/2012 14:54:47
Quote Anchor link
er gaat wat fout met me file_exists.
ik heb foto's die van 2 tot 4 keer voor komt dus moet gekeken worden of die file wel bestaat.
ik heb het idee dat me file_exists leeg blijft. waar ga ik de fout in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-1.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-1.jpg" height="50"></a> ';
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-2.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-2.jpg" height="50"></a> ';

if (file_exists("path/'.$foto.'-3.jpg")){
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-3.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-3.jpg" height="50"></a> ';
}

if (file_exists("path/'.$foto.'-4.jpg")){
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-4.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-4.jpg" height="50"></a> ';
}

?>
Gewijzigd op 31/07/2012 15:07:14 door Ronald E
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:33:18
 
Chris -

Chris -

31/07/2012 14:59:39
Quote Anchor link
Je sluit de if statement niet af met een }
 
Q S

Q S

31/07/2012 14:59:54
Quote Anchor link
Ik denk de quots en het if statement sluiten zoals Chris aangaf

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-1.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-1.jpg" height="50"></a> ';
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-2.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-2.jpg" height="50"></a> ';

if (file_exists("path/".$foto."-3.jpg")){
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-3.jpg"><img border="0"     src="path/".$foto."-3.jpg" height="50"></a> ';
}

if (file_exists("path/".$foto."-4.jpg")){
echo '<a target="frame" href="path/'.$foto.'-4.jpg"><img border="0" src="path/'.$foto.'-4.jpg" height="50"></a> ';
}

?>
Gewijzigd op 31/07/2012 15:01:05 door Q S
 
Ronald E

Ronald E

31/07/2012 15:06:44
Quote Anchor link
ooo ja de } had ik wel staan alleen nu vergeten neer te zetten.
ik zie het ik moetmet de zelfde quots werken
ik ga testen
 
Stefan WM

Stefan WM

31/07/2012 15:08:39
Quote Anchor link
Het zijn de Quotes ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.