fout rond het woord else

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter druyts

peter druyts

08/12/2010 00:27:57
Quote Anchor link
hallo, heb het volgend stukje in mijn php create.php gezet maar krijg steeds de fout melding rond het woord "else" staat dat daar niet goed of moet er nog iets bij.
if(mysql_query($result)){
print"Succes in Table creation!.....
<br/><br/><b>That completes the table setup,now delete the file<br/>
named'create_Table.php' and you are ready to move on.Let us go</b>".
} else { print'no Table created. You have problems in the system already,backtrack and debug!',
}
hoop op een snell oplossing
groetjes
peter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:52:06
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 00:45:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (mysql_query($result)) {
  echo 'Succes in Table creation!..... <br/><br/><b>That completes the table setup,now delete the file<br/>named \'create_Table.php\' and you are ready to move on.Let us go</b>';
}
else {
  echo 'no Table created. You have problems in the system already,backtrack and debug!';
}


?>
Gewijzigd op 08/12/2010 00:46:12 door Ozzie PHP
 
Peter druyts

peter druyts

08/12/2010 00:52:50
Quote Anchor link
bedankt Ozzie, het is gelukt,groetjes peter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 10:01:38
Quote Anchor link
geen dank, graag gedaan :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.