fout tijdens inladen mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 19:48:11
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben momenteel bezig met het opzetten van een webshop. De db is goed ingeladen, maar krijg de volgende melding:

Error tijdens het inladen van de library 'sql'.

Dit stond in de 'handleiding:
1. Verander de gevraagde gegevens in de mappen: admin_cp/kernel/config/config.inc en in de kernel/config/config.inc


Waarschijnlijk zit hier ergens de fout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

//originele versie

   $url = 'http://www.shopvooru.nl/';

   $config = array(
                    'global' => array
                                     (
                                      'data_layer'  => 'mysql',
                                      'path'        => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/',
                                      'url'         => $url
                                     ),
                    'sql'    => array
                                     (
                                      'host'        => 'localhost',
                                      'user'        => 'shopvooru_xxxx',
                                      'pass'        => 'xxxxxxxxx',
                                      'db'          => 'shopvooru_xxxxx'
                                     ),
                    'tpl'    => array
                                     (
                                       'tpl_dir'    => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/templates/',
                                       'cache_dir'  => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/templates/cache/',
                                       'plugin_dir' => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/plugins/',
                                       'do_cache'   => true
                                     )
                   );



?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

//aangepaste versie van mij

   $url = 'http://www.sport-supps.nl/';

   $config = array(
                    'global' => array
                                     (
                                      'data_layer'  => 'mysql',
                                      'path'        => '/domains/sport-supps.nl/public_html/',
                                      'url'         => $url
                                     ),
                    'sql'    => array
                                     (
                                      'host'        => 'localhost',
                                      'user'        => 'leon_webshop',
                                      'pass'        => 'xxxxxxxx',
                                      'db'          => 'leon_web'
                                     ),
                    'tpl'    => array
                                     (
                                       'tpl_dir'    => '/domains/sport-supps.nl/public_html/templates/',
                                       'cache_dir'  => '/domains/sport-supps.nl/public_html/templates/cache/',
                                       'plugin_dir' => '/domains/sport-supps.nl/public_html/plugins/',
                                       'do_cache'   => true
                                     )
                   );



?>


Volgens mij heb ik het aangepast zoals het hoort, mocht iemand meer gegevens nodig hebben dan hoor ik het graag. De webshop staat op /domains/sport-supps.nl/public_html/. Hier staan alle bestanden verder in.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:16:40
 

16/11/2010 20:03:56
Quote Anchor link
Aangezien je betaald hebt voor die webshop (iig zo ziet het eruit), zou ik daar voor support vragen. Dat is hun taak.
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 20:06:28
Quote Anchor link
Klopt, de webshop is inderdaad gekocht. Echter wil ik graag eerst zelf proberen (met hulp van jullie) voordat ik aanklop bij de verkoper. Het forum is vaak de snelste weg.. Zal zometeen even een mailtje sturen.

Iig bedankt voor je antwoord.
 

16/11/2010 20:10:13
Quote Anchor link
Naja, het enige wat wij kunnen is die array's vergelijken. Dat is niet echt nuttig lijkt mij. Zij weten hoe dat systeem werkt, dus zij zouden het in principe sneller dan ons kunnen oplossen.
Verder weet ik ook niet of je de eventueel benodigde code hier wel mag plaatsen.
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 21:35:03
Quote Anchor link
Karl het is opgelost. Had het verkeerd path geselecteerd, maar heb nu een heel raar probleem.

Dit is ook voor anderen:

In mysql wordt een tabel admin geladen.

-
-- Tabel structuur voor tabel `admin`
--

CREATE TABLE `admin` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`gebruikersnaam` varchar(255) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(255) NOT NULL default '',
`hash` varchar(255) NOT NULL default '',
UNIQUE KEY `id` (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=40 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `admin`
--

INSERT INTO `admin` VALUES (35, 'demo', 'hier staat het wachtwoord', 'hier staat hash (?!?) ');

Hoe kan het dan, wanneer ik demo en het wachtwoord intype er niet in kom? Moet ik ook iets met hash?

Hoor het wel weer.
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:37:59
Quote Anchor link
dat is volgens mij het wachtwoord omgezet in een code, bijvoorbeeld md5($var);
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 21:44:25
Quote Anchor link
hoe kan ik dat dan decoderen?

Het wachtwoord is bijvoorbeeld: 98ig9ggd9r349g9g9edg9
en de hash is: 43ikj434j45rj43

Hoor het wel weer :)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/11/2010 22:48:55
Quote Anchor link
Als het wachtwoord met bv md5 is omgezet in een code is dat niet makkelijk te decoderen. Dan zou het hele idee van een wachtwoord versleuteld opslaan ook niet zo'n zin hebben ;-)
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 22:54:42
Quote Anchor link
oke, maar hoe kan ik dan in het admin gedeelte komen? Moet ik een andere gebruiker toevoegen oid?

Zoals je begrijpt kan ik verder weinig met het script..
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 02:44:57
Quote Anchor link
Je weet dat als iemand bij jouw config.inc kan komen dat de inhoud gewoon te lezen is. Een .inc is namelijk een gewoon tekst bestand.
 
Leon den H

Leon den H

17/11/2010 06:50:43
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties. Het is inmiddels gelukt. Ik heb een nieuwe md5 hash gegenereerd en deze gezet in de admin db. Nu werkt het goed.

@SanThe
Is dat een waarschuwing in het algemeen of is het specifiek voor mijn script?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.