foutje in Functies van PHP beginnershandleiding?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zsa Zsa Linnemann

Zsa Zsa Linnemann

29/06/2010 16:21:58
Anchor link
Dank, grote dank Blanche ik begin eindelijk een beetje grip op de materie te krijgen.
Ik krijg de volgende functie niet aan de praat. Er lijkt een foutje in te zitten, de strings worden niet weergegeven. Het scriptje staat in het hoofdstuk functies van de PHP beginnershandleiding. Ben zeer benieuwd waar het hem in zit...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Functie definiëren
function geefWeer($sString)
{

    echo $sString.'<br />';
}


// Functie aanroepen
$sTekst = 'Hello World!';
geefWeer($sTekst);
geefWeer('Een tweede tekst');
?>


Zsa Zsa
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:02:38
 
- SanThe -

- SanThe -

29/06/2010 16:27:21
Anchor link
Ik zie geen fout.
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 16:44:37
Anchor link
Krijg je een foutmelding? Of blanco screen, of of of.. Het is moeilijk raden zo, want het script behoort gewoon te werken..
 

29/06/2010 22:36:48
Anchor link
Stuur een pm.
 
Martijn B

Martijn B

29/06/2010 22:45:10
Anchor link
Bestand niet opgeslagen als .php?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/06/2010 23:59:45
Anchor link
Voor vragen over mijn handleidingen mag je me PMen, dat hoeft niet op het forum...
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.