foutmelding bij COM functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wim

Wim

16/11/2006 08:59:00
Quote Anchor link
Ik krijg steeds de volgende foutmelding bij het uitvoeren van mijn script:

Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message 'Failed to create COM object `Word.Application': The message filter indicated that the application is busy. ' in c:\inetpub\wwwroot\test\ur_maak_formulier.php:30 Stack trace: #0 c:\inetpub\wwwroot\test\ur_maak_formulier.php(30): com->com('Word.Applicatio...') #1 {main} thrown in c:\inetpub\wwwroot\test\ur_maak_formulier.php on line 30


Mijn script is alsvolgt (eerste regel is regelnummer 30):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$word
= new COM("Word.Application") or die("Kon Word niet starten");
$word->visible = 1;
$word->DisplayAlerts = 0;
$word->Documents->Add();
$word->Documents->Open("$filename");
$word->ActiveDocument->PrintOut();
$word->ActiveDocument->Close();
$word->Quit();
?>


Een aantal keren is het script wel verder gekomen zonder deze foutmelding. Ook na rebooten van de server, om er zeker van te zijn dat de Word applicatie niet open kon staan, verscheen gelijk de eerste keer deze melding.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:41:59
 
- wes  -

- wes -

16/11/2006 09:13:00
 
Eris -

Eris -

16/11/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Zie topic van wes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.