foutmelding bij fopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John de Boer

John de Boer

29/01/2005 17:24:00
Quote Anchor link
Ik krijg de volgende melding:

Quote:
Warning: fopen("","a+") - No error in approve_account.php on line 241


en regel 241 (en verder) is dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$fp
= fopen($logfile,"a+");
fputs($fp,"[" . date( 'Y-m-d H:i:s', time() ) . "] $useraccount - FTP-directory $dirname aangemaakt \n");
fclose($fp);
?>


ik gebruik een paar keer de $fp om wat in $logfile weg te schrijven, en hij heeft ook een paar regels weggeschreven in $logfile


Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 29/01/2005 19:35:00 door John de Boer
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:04:57
 
Legolas

Legolas

29/01/2005 21:25:00
Quote Anchor link
schijnt te maken te hebben met 401, 403 en andere status errors
 
John de Boer

John de Boer

29/01/2005 22:35:00
Quote Anchor link
Toch vindt ik het vreemd, dat hij wel wat weggeschreven heeftt...
Ik gebruik deze functie vaker om naar een log-file te schrijven.
Ik had het in een ander script en hebt het gekopieerd naar een andere, en heb er verder nix aan gewijzigd.

Zou het ook te maken kunnen hebben dat ik naar meerdere bestanden wegschrijf?
ik gebruik daarbij alleen $fp bij $logfile, bij de andere bestanden een andere variabele als $fp
 
John de Boer

John de Boer

30/01/2005 15:50:00
Quote Anchor link
Ik heb er ook een topic over lopen: hier
 
Johan

Johan

30/01/2005 18:31:00
Quote Anchor link
geen ideej... :$

offtopic: coole site... is het de jouwe??
 
John de Boer

John de Boer

30/01/2005 21:24:00
Quote Anchor link
als ik de volgende regels erbij invoeg
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);


dan krijg ik een undefined voor $logfile

ik gebruik een include-file ('include/mainvars.php');
en daarin is $logfile = "C:\LOG\WebRuimte.log"

Offtopic:

nee maar behoor wel tot t team 8)
kun je ook gratis webruimte aanvragen...
Gewijzigd op 30/01/2005 21:25:00 door John de Boer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.