Foutmelding bij inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bob

bob

05/04/2007 13:32:00
Quote Anchor link
ik krijg dezefoutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/mafiacrime.freehostia.com/ingelogd.php on line 31

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/www/mafiacrime.freehostia.com/ingelogd.php on line 31

Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/mafiacrime.freehostia.com/ingelogd.php on line 32


en dit is de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$controle=1;
if(isset($_SESSION['ingelogd'])&&$_SESSION['ingelogd']==true){
$id=$_SESSION['id'];
$actief = mysql_query("SELECT actief FROM $tabel_naam WHERE id='$id'");
$actief = mysql_result($actief, 0);
if($actief==0){
$controle=0;  


en nog 1:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$ingelogd_resultaat = mysql_query("SELECT ingelogd FROM $gebruikers WHERE id='$id'");
$ingelogd = mysql_result($ingelogd_resultaat, 0);
if($ingelogd==1){
$ip_db_resultaat = mysql_query("SELECT ip FROM $grbruikers WHERE id='$id'");
$ip_db = mysql_result($ip_db_resultaat, 0);
if($ip_db != $_SERVER['REMOTE_ADDR']){
$controle=0;
      


en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$_SESSION['ingelogd'] = $ingelogd;
$_SESSION['id'] = $id;
$_SESSION['ip']= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
header("location: $locatie");


zou iemand dit kunnen verbeteren?

Mvg Bob
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:04:06
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/04/2007 13:34:00
Quote Anchor link
waar is je database connnection, dat is de eerste fout. laten we daar eens mee beginnen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.