foutmelding dat die steeds weergeeft!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffery

Jeffery

16/11/2004 15:11:00
Quote Anchor link
hij blijft telkens een error geven dat die niks kanvinden terwijl het er wel is.

code:
<center>
<a href=?p=all&amp;letter=#>#</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=a>a</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=b>b</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=c>c</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=d>d</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=e>e</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=f>f</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=g>g</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=h>h</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=i>i</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=j>j</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=k>k</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=l>l</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=m>m</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=n>n</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=o>o</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=p>p</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=q>q</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=r>r</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=s>s</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=t>t</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=u>u</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=v>v</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=w>w</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=x>x</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=y>y</a> -
<a href=?p=all&amp;letter=z>z</a>
<hr><br>
</center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php

include('http://www.thevissite.nl/webmasters-site/video/config.php');

$letter = isset($_GET['letter']) ? $_GET['letter'] : 'a';

if($letter == '#') {

    $resultOne = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE titel NOT REGEXP \'^[a-zA-Z]\'');

}

else {

    $resultOne = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE titel LIKE \''.$letter.'%\'');

}


$resultTwo = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE id = \''.$id.'\'') or die (mysql_error());

if(!mysql_num_rows($resultTwo)) {

    echo "<b>Helaas</b>, er zijn nog geen clips beschikbaar met de beginletter<b> $letter</b>.";

}


else {

    while ($list = mysql_fetch_assoc($resultTwo)) {

        echo '<a href="?p=play&id='.$list['id'].'">'.$list['titel'].'</a><br>';

    }

}

?>


kan iemand me helpen?

greetz jeffrey

Admin Jeffery lees je email. Je bent geband. Terug komen onder een ander ip kan alleen nog meer irritatie op wekken
Gewijzigd op 16/11/2004 16:30:00 door Jeffery
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:44:10
 
Han eev

Han eev

16/11/2004 15:13:00
Quote Anchor link
wat is error en waar gaat het mis
 
Jeffery

Jeffery

16/11/2004 15:17:00
Quote Anchor link
de error is steeds dat die de error die er in staat "er zijn geen clips gevonden" die blijft staan. ook al zijn er wel clips in de database!

greetz jeffrey
 
Winston Smith

Winston Smith

16/11/2004 15:18:00
Quote Anchor link
ipv &amp; een & typen misschien een idee?

edit: typo
Gewijzigd op 16/11/2004 15:19:00 door Winston Smith
 
Chris

Chris

16/11/2004 15:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a href=?p=all&amp;letter=#>#</a> -
[...]
<a href=?p=all&amp;letter=z>z</a>


Je moet toch wel de *.php neerzetten voor die '?' :{

En dit is zoiezo niet bepaald handig :-)
Je zou beter uit een database categorien kunnen uitlezen en met een while loop alles weergeven
Maar is eigen keus ;)
 
Han eev

Han eev

16/11/2004 15:24:00
Quote Anchor link
maar waar haal je $id vandaan? en
$resultTwo = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE id = \''.$id.'\'') or die (mysql_error());
kan beter $resultTwo = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE id = '$id''') or die (mysql_error()); zijn
 
Winston Smith

Winston Smith

16/11/2004 15:26:00
Quote Anchor link
Of nog beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$sql
= "SELECT * FROM clips WHERE id='" . $_GET['id'] . "'";
$resultTwo = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
?>


Want zoals Han terecht opmerkt, zet je de $_GET['id'] niet om naar $id.
 
Jeffery

Jeffery

16/11/2004 15:29:00
Quote Anchor link
jah dat kan maar hoeft niet. jij bedoelt index.php?...
je kan ook gewoon ?p= doen want dan doet die automatisch index.php ervoor. snappie. maar de code werkt nog niet. heeft iemand de oplossing?

greetz jeffrey

nieuwe code is:
<center>
<a href=?p=all&letter=#>#</a> -
<a href=?p=all&letter=a>a</a> -
<a href=?p=all&letter=b>b</a> -
<a href=?p=all&letter=c>c</a> -
<a href=?p=all&letter=d>d</a> -
<a href=?p=all&letter=e>e</a> -
<a href=?p=all&letter=f>f</a> -
<a href=?p=all&letter=g>g</a> -
<a href=?p=all&letter=h>h</a> -
<a href=?p=all&letter=i>i</a> -
<a href=?p=all&letter=j>j</a> -
<a href=?p=all&letter=k>k</a> -
<a href=?p=all&letter=l>l</a> -
<a href=?p=all&letter=m>m</a> -
<a href=?p=all&letter=n>n</a> -
<a href=?p=all&letter=o>o</a> -
<a href=?p=all&letter=p>p</a> -
<a href=?p=all&letter=q>q</a> -
<a href=?p=all&letter=r>r</a> -
<a href=?p=all&letter=s>s</a> -
<a href=?p=all&letter=t>t</a> -
<a href=?p=all&letter=u>u</a> -
<a href=?p=all&letter=v>v</a> -
<a href=?p=all&letter=w>w</a> -
<a href=?p=all&letter=x>x</a> -
<a href=?p=all&letter=y>y</a> -
<a href=?p=all&letter=z>z</a>
<hr><br>
</center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php

include('http://www.thevissite.nl/webmasters-site/video/config.php');

$letter = isset($_GET['letter']) ? $_GET['letter'] : 'a';

if($letter == '#') {

    $resultOne = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE titel NOT REGEXP \'^[a-zA-Z]\'');

}

else {

    $resultOne = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE titel LIKE \''.$letter.'%\'');

}


$resultTwo = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE id = \''.$id.'\'') or die (mysql_error());

if(!mysql_num_rows($resultTwo)) {

    echo "<b>Helaas</b>, er zijn nog geen clips beschikbaar met de beginletter<b> $letter</b>.";

}


else {

    while ($list = mysql_fetch_assoc($resultTwo)) {

        echo '<a href="?p=play&id='.$list['id'].'">'.$list['titel'].'</a><br>';

    }

}

?>
 
Han eev

Han eev

16/11/2004 15:31:00
Quote Anchor link
$resultTwo = mysql_query('SELECT * FROM clips WHERE id = \''.$id.'\'') or die (mysql_error());
je hebt nog steeds $id niet omgezet naar $_GET['id']
of
je hebt $id = $_GET['id']; nog niet gedaan
 
Winston Smith

Winston Smith

16/11/2004 15:32:00
Quote Anchor link
if(!mysql_num_rows($resultTwo)) maak daar eens van:
if(mysql_num_rows($resultTwo) <= 0) {
// code
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.