foutmelding headers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »
Dirk

Dirk

12/11/2006 12:56:00
Quote Anchor link
Hoi!

Ik krijg de volgende foutmelding maar weet niet wat dat betekend.... Weet iemand wat je hieraan kunt doen?

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xamp\xampp\htdocs\map1\index.php:55) in C:\xamp\xampp\htdocs\map1\index.php on line 110
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:54:38
 
Eris -

Eris -

12/11/2006 13:48:00
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 13:59:00
Quote Anchor link
hey dirk heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
header('');

//en aan het einde van de code

exit();

?>


wel gedaan?
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:32:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties..
Ik moest de header bovenaan de code zetten...
maar nu heb ik het volgende probleem... Ik wil alleen wanneer id == 1 is dat hij dan doorgestuurd moet worden.
dit heb ik geprobeerd maar hij stuurt hem zo en zo door...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (id == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


alvast bedankt!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:35:00
Quote Anchor link
Dirk schreef op 12.11.2006 14:32:
...
maar hij stuurt hem zo en zo door
...


????

Edit:

komt de id uit de URL? dus bijvoorbeeld pagina.php?id=5, dan moet je $_GET['id'] gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ik wil dus dat de pagina niet altijd doorgestuurd wordt wat nu wel het geval is maar alleen als id == 1
 
D B

D B

12/11/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($_GET['id'] == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


Zoiets ??

Met get haal je het id uit het adres...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:44:00
Quote Anchor link
ja dit werkt wel!

bedankt!
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

12/11/2006 14:47:00
Quote Anchor link
btw moet de 1 niet tussen quotes, het is een string en geen boolean??
 
Frank -

Frank -

12/11/2006 14:53:00
Quote Anchor link
Freek schreef op 12.11.2006 14:47:
btw moet de 1 niet tussen quotes, het is een string en geen boolean??
Er bestaan ook nog integers! Die 1 hoort dus niet tussen quotes te staan, het is tenslotte geen string.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

12/11/2006 15:05:00
Quote Anchor link
ow je hebt gelijk stom van mu :(
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 15:06:00
Quote Anchor link
die 1 hoeft niet tussen quotes want integers hoeven dat niet, daar integen strings wel!

en wat betreft de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
     if(isset($_GET['id'])) // kijkt of id bestaat
          { //id bestaat
               $id = $_GET['id'];  
                    if($id == 1) // kijkt of het id 1 is
                         { // het id is 1
                              sleep(3); //wacht 3 seconde
                              header('location www.site.nl/pagina.php'); // redirect naar pagina(zelf invullen "www.site.nl/pagina.php"
                              exit(); // exits de header
                         }
                    else // id is 0 of is 2 of meer dan een andere pagina
                         {
                               sleep(3);  // wacht 3 seconde
                               header('location www.site.nl/index.php'); //redirect je naar index.php
                               exit();   //exits de header
                          }
          }

?>


als hier bij het id 1 is gaat hij naar de door jou aangewezen pagina
is het id 0 of 2+ gaat hij naar de index
hierbij checked hij ook nog of het 'id' wel bestaat zodat hij de code niet verder hoeft te runnen en dit scheeld laat tijd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Bierens schreef op 12.11.2006 14:40:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($_GET['id'] == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


Zoiets ??

Met get haal je het id uit het adres...


het script is wel goed, maar
als er nix in de id staat zal geen fout geven dan?
vandaar in het script hierboven dat hij eerst kijkt of id wel bestaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
D B

D B

12/11/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Mja jeroen dan is jouw script ook niet helemaal goed :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
     if(isset($_GET['id'])) // kijkt of id bestaat
          { //id bestaat
               $id = $_GET['id'];  
                    if($id == 1) // kijkt of het id 1 is
                         { // het id is 1
                              sleep(3); //wacht 3 seconde
                              header('location www.site.nl/pagina.php'); // redirect naar pagina(zelf invullen "www.site.nl/pagina.php"
                              exit(); // exits de header
                         }
                    else // id is 0 of is 2 of meer dan een andere pagina
                         {
                               sleep(3);  // wacht 3 seconde
                               header('location www.site.nl/index.php'); //redirect je naar index.php
                               exit();   //exits de header
                          }
          }

    else {
    echo "Id is niet meegegeven";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:06:00
Quote Anchor link
jah ok je heb gelijk maar als je deze in de index plaats dan heb je dat toch niet nodig? :P

maargoed tegen elkaar helpen heb ik niets ;)
heb liever dat iedereen elkaar help als dat iedereen gaat stelen van elkaar toch ? xD
h3h3 thx anywayz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
D B

D B

12/11/2006 17:10:00
Quote Anchor link
@Jeroen: Is ook zo :) We zijn er toch maar weer uit gekomen met zijn allen
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:12:00
Quote Anchor link
@bierens:daarom h3h3 nou ja hij is iig geholpen ^^
 
K i p

K i p

12/11/2006 17:13:00
Quote Anchor link
Quote:
Er bestaan ook nog integers! Die 1 hoort dus niet tussen quotes te staan, het is tenslotte geen string.


Alles uit de GET is een string toch?
 
D B

D B

12/11/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wat uit de GET komt misschien wel maar het deel waar je mee vergelijkt niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.