Foutmelding -> Help.. :$

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/login/index.php on line 120

De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>
Index :: Mercurius
</head>
<body>
<?php
// Functies includen -> //
include('functies.php');

// De header -> //
echo "<div id='header'>";
login_header();
echo "</div>";

// De navigator -> //
echo "<div id='navigator'>";
login_navigator();
echo "</div>";
?>


<?php
   switch($action) {
      case
login:
echo "
<div id='pagloc_loginform'>
<div id='loginform'>
<table class='lftable'>
<form>
<tr><td class='lfzero'>Inloggen:</td></tr>
<tr><td class='lfone'>Username</td><td class='lfone'><input type='text' name='username'></td></tr>
<tr><td class='lftwo'>Wachtwoord</td><td class='lftwo'><input type='password' name='password'></td></tr>
</form>
</table>
</div>
</div>
"
;
break;
      case
register:
error_reporting(E_ALL);

include('configuratie.php');

if (IsSet($HTTP_POST_VARS[submit]))
{


    foreach ($HTTP_POST_VARS as $variabele => $waarde)
    {

        if (!trim($HTTP_POST_VARS[$variabele]))
        {

            // Spaties zijn weggehaald uit de variabele
            // en hij heeft nu geen waarde, afbreken dus

            exit('Niet alle velden zijn ingevuld, ga terug en probeer het opnieuw.');
        }
    }


    // Nu kijken of het email adres of de username al niet voorkomt
    // in de database

    $VoorkomQ = @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";

    $ResultsVoorkomQ = mysql_result($VoorkomQ,0);

    if (!$VoorkomQ)
    {
        exit("Kan niets uit tabel selecteren, tabel wel aangemaakt?");
    }

            // Meer dan 0 resultaten; script afbreken
            if ($ResultsVoorkomQ > 0)
            {
                exit("Je e-mail adres of gebruikersnaam is al geregistreerd.");
            }

    // Alle variabelen zijn gevuld, nu even de hash
    // declareren om met het bevestigingsmailtje mee te sturen
    // time() is altijd een uniek getal.

    $hash = time();

    // De user in de tabel zetten
    if (!@mysql_query("INSERT INTO
                    leden
                 (username,password,email,ip,aanmelddatum,hash,
actief)
                    VALUES
                ('
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).',
                 '
.md5($HTTP_POST_VARS[password]).',
                 '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).',
                 '
.$HTTP_SERVER_VARS[REMOTE_ADDR].',
                 '
.time().',
                 '
.$hash.',
                 )
                ))
    {

    exit(Kan niets in tabel zetten, tabel wel aangemaakt?);
    }


// Nu even de user mailen
    // mysql_insert_id() is de net ingevoerde ID in de tabel


if (isset($HTTP_POST_VARS[email])) {
    mail($HTTP_POST_VARS[email],Bevestig registratie,
    Beste {$HTTP_POST_VARS[username]}
    Je hebt je net geregistreerd op mijn site, je moet je
    registratie nog even bevestigen. Klik daarvoor op deze
    link:
    http://members.lycos.nl/ggsa/login/bevestig.php?userid=.mysql_insert_id().&hash=$hash,
    From: Jouw sitenaam<jouw email>);
    echo "Je registratie is bijna voltooid! Klik op de link in je mailbox om de registratie te voltooien.";
}

else
{
Doe iets anders;
}

?>

</body>
[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:35:10
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Haakje tellen. ( en ) ... { en } ... waarschijnlijk mis je er ergens eentje.

Edit: Je quotes in de queries zijn fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
je vergeet op regel 63 nog en ) ervoor te zetten,, je sluit hem niet goed af,
had je ook aan je code higliting kunnen zien..
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Nope, ik heb alles 3x doorgezocht, alles is goed geopend en gesloten.

EDIT: heb geen progamma met dat highlighting, werkt hier niet blijkbaar :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Zie mijn edit.
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:35:00
Quote Anchor link
Blijf dezelfde foutmelding krijgen, heb bij de query die (blabla(*) weer gemaakt (blabla(*)) maar ik krijg de melding alweer, en op lijn 120, dus er moet toch ergens iets fout zijn :$
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";
?>

Zie de kleuren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query("SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['username']) . "'
                               OR email = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['email']) . "'");
?>

Edit: Er was ook een ) te weinig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 22:04:00
Quote Anchor link
addslashes($HTTP_POST_VARS['username'])

Dat is ook ernstig achterhaald.

mysql_real_escape_string($_POST['username'])

Dat is meer van deze tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.