Foutmelding id=Resource id #4

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

05/02/2004 16:45:00
Quote Anchor link
Ik gebruik onderstaand script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include ("daba_config.php");
$db = mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpass");
mysql_select_db("$dbname", $db)
   or die ("FOUT: het openen van de database is mislukt");

$dagen = array("zo", "ma", "di", "wo", "do", "vr", "za");
$maanden = array("", "jan", "feb", "maart", "apr", "mei", "juni",
                "juli", "aug", "sep", "okt", "nov", "dec");
$space = " ";

$result = mysql_query("SELECT id, UNIX_TIMESTAMP(datum), kop, SUBSTRING(artikel,1, 100) AS kortetekst
                       FROM nieuws ORDER BY datum DESC LIMIT 10"
, $db);
while (list($id, $datum, $kop, $artikel) = mysql_fetch_row($result)){

    echo "<table width='100%' border='0'><tr><td width='9%' rowspan='2' valign='top'><font size='2'>",
    $dagen[date("w",$datum)], $space, date("j",$datum), $space,
    $maanden[date("n",$datum)], $space, "</font></td><td width='91%'><font size='2'><a href='?id=$result'><b>", $kop, "</b></a></font></td></tr>";
    echo ("<tr><td width='91%'><font size='2'>$artikel...</font></td></tr></table>");
}


?>


Het veld kop is een hyperlink en haalt het bijbehorende artikel uit de database. Ik krijg geen foutmelding, maar als ik over de hyperlink ga met de muis wijzen alle links naar
?id=Resource id #4
Als ik hier op klik dan gebeurt er vervolgens niks. Wat betekent de link en wie weet hoe ik dit op moet lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:26:56
 
Arend a

Arend a

05/02/2004 20:54:00
Quote Anchor link
Het probleem zit 'm in
Quote:
<a href='?id=$result'><b>
 

06/02/2004 07:37:00
Quote Anchor link
Wat klopt daar niet aan dan en hoe moet dit worden aangepast om het wel goed te krijgen?
 
Ruud Bakker

Ruud Bakker

06/02/2004 08:20:00
Quote Anchor link
probeer eens naar het complete url te linken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.