foutmelding in verjaardag kalender

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

07/02/2004 15:55:00
Quote Anchor link
Ik dacht alles goed te doen maar krijg deze fout melding "Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource"

Heeft er iemand een idee om dit op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:22:59
 
Robert

Robert

07/02/2004 16:05:00
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat hij een variabele mist om aan de database door te spelen. Kijk eens of je alle $variabelen thuis kan brengen?
 
Arend a

Arend a

07/02/2004 16:05:00
Quote Anchor link
1) Je mysql connectie maken is mislukt. Verkeerde username, verkeerde password, verkeerde database.

2) Je sql query is fout.

Ga debuggen. Het liefst met bassie-power: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/115
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.