Foutmelding na uploaden,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Ton Boers

Ton Boers

17/03/2008 17:13:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de volgende foutmelding,
Ik heb al gekeken of het aan de schrijfrechten licht, maar dit is niet het geval.
De foutmelding:
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: open_basedir restriction in effect. File(/tmp/phpvmk5bh) is not within the allowed path(s): (/usr/home/ws/boers/) in /usr/home/ws/boers/www.hnieuws.nl/www/include/foto_bijvoegen.php on line 83

Warning: move_uploaded_file(/tmp/phpvmk5bh) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/ws/boers/www.hnieuws.nl/www/include/foto_bijvoegen.php on line 83

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpvmk5bh' to 'http://www.tonboers.nl/bearsterns2_200_0.jpg' in /usr/home/ws/boers/www.hnieuws.nl/www/include/foto_bijvoegen.php on line 83

Mijn schrijfrechten staan op 777
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ton Boers
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:48:22
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/03/2008 17:21:00
Quote Anchor link
Als je de errors even bekijkt, zie je dat er het volgende staat:

Error #1: Open_basedir() zorgt al voor een error. /tmp/phpvmk5bh geeft een error.
Error #2: 'Operation not permitted' => operatie niet toegestaan. De stream kan niet geopend worden, omdat de rechten dit niet toestaan.
Error #3: Move_uploaded_file() kan '/tmp/phpvmk5bh' niet naar 'http://www.tonboers.nl/bearsterns2_200_0.jpg' sturen.

Geef ook even een voorbeeldje en een stuk script.
 
Ton Boers

Ton Boers

17/03/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?

  if(isset($_POST['pl_toevoegen']))
  {

    $plaatje_naam = $_FILES['plaatje']['name'];
    $plaatje_size = $_FILES['plaatje']['size'];
    $plaatje_type = $_FILES['plaatje']['type'];
    $plaatje_tmp = $_FILES['plaatje']['tmp_name'];
    $plaatje_naam_array = explode('.',$plaatje_naam);
    $achter = count($plaatje_naam_array)-1;
    $plaatje_ext = $plaatje_naam_array[$achter];
    $bestandnaam = "";
    for($i=0; $i<$achter; $i++)
    {

      $bestandnaam .= $plaatje_naam_array[$i];
      if($i+1 != $achter){$bestandnaam .= ".";}
    }

          
    if(!in_array($plaatje_ext, $exts))
        {
echo "- ".$error['ext']."<br />";}
    if(!in_array($plaatje_type, $types))
        {
echo "- ".$error['type']."<br />";}
    if($plaatje_size > $size_max)
        {
echo "- ".$error['size']." <br />";}

    elseif(in_array($plaatje_ext, $exts) && in_array($plaatje_type, $types) && $plaatje_size <= $size_max)
    {

        $i_naam = 0;
        while(file_exists($map."/".$bestandnaam."_".$i_naam.".".$plaatje_ext))
          {
$i_naam = $i_naam + 1;}
        $bestandnaam = $bestandnaam."_".$i_naam;
        $bestandnaam_db = $bestandnaam.".".$plaatje_ext;
        $input_plaatje = $map."/".$bestandnaam_db;
        move_uploaded_file($plaatje_tmp, $input_plaatje);
        
        mysql_query("INSERT INTO `".$tabel."` (`id`, `naam`, `ext`,`nid`) VALUES ('', '".$bestandnaam."', '".$plaatje_ext."', '$nidl')") or die(mysql_error());
        echo $goed_up;
    }
  }

  ?>

Regel 34 doet het probleem zich op.
move_uploaded_file($plaatje_tmp, $input_plaatje);
(is in mijn pagina regel 83.)
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2008 17:38:00
Quote Anchor link
Ton Boers schreef op 17.03.2008 17:13:
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: open_basedir restriction in effect. File(/tmp/phpvmk5bh) is not within the allowed path(s):

De map /tmp/ is blijkbaar voor jou verboden terrein. Vraag je provider waarom die 'algemene map /tmp/' is geblocked.
 
Ton Boers

Ton Boers

17/03/2008 18:39:00
Quote Anchor link
ik stuurde hem toen naar een extrene server, nu ik hem wederom naar mijn eigen server stuurd blijft hij de foutmelding weergeven.
 
Ton Boers

Ton Boers

17/03/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Weet niemand een oplossing?
 
Jesper dd

jesper dd

17/03/2008 20:16:00
Quote Anchor link
Hey
Ik heb een eigen script geschreven daarvoor
maar eigenlijk geef ik dit script liever niet tenzei
iemand voor mij een werkend inlogsysteem heeft met een database erbij
dat kan ik het hier wel posten
M.v.g. Jesper
 
Ton Boers

Ton Boers

18/03/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een idee hoe ik dit probleem kan oplossen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.