Foutmelding onopgelost (fancybox)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 12:14:41
Quote Anchor link
TypeError: t is undefined
..fancybox/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js
Line 18

Ik blijf maar deze foutmelding krijgen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:25:22
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 12:17:48
Quote Anchor link
Eerste zoekresultaat al geprobeerd?
Quote:
Try calling "$.fancybox.init();" before triggering (reference).

Also, try verifying that "fancybox.js" is not called twice for some reason.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 12:28:25
Quote Anchor link
Ik heb google afgezocht en gister had ik dit gevonden
http://stackoverflow.com/questions/9058339/fancybox-error-t-is-undefined
maar de code deed het daarna niet meer

Met jou voorbeeld krijg ik nog steeds dezelfde probleem dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
jQuery(document).ready(function(){
/* Fancy Box */
    jQuery.fancybox.init();
    jQuery(".fancy-box").fancybox({

          'overlayColor': "#111",
          'overlayOpacity': 0.7,
          'easingIn' : 'easeInBack',
          'easingOut' : 'easeOutBack'
    });
    
    jQuery("#contact-me").fancybox({

            'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false
     });


Toevoeging op 14/01/2014 12:49:04:

Oja en voor de volledigheid een tweede call naar fancybox zie ik niet staan dus is uitgesloten
Gewijzigd op 14/01/2014 12:58:11 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 13:27:53
Quote Anchor link
Wat zou in die code regel 18 moeten zijn?
Heb je ook een werkend voorbeeld? Pagina of fiddle o.i.d.
Ipv jQuery kun je ook $ gebruiken (Korter). Is maar net wat je fijner vind.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 13:31:22
Quote Anchor link
jquery.fancybox-1.3.4.pack.js:
http://jsfiddle.net/4EV7Y/

ik gebruik jQuery om conflict te voorkomen met andere javascipts
Gewijzigd op 14/01/2014 13:32:05 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 14:03:38
Quote Anchor link
Was niet helemaal de bedoeling :) Bedoelde een werkend voorbeeld van jou script, niet alleen de pack.
Wat me wel opvalt is dat versie 1.3.4 veroudert is en meerdere foutmeldingen geeft.
Lijkt me handig om versie 2.1.5 te downloaden
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 14:22:06
Quote Anchor link
Ok, al iets verder met de nieuwe versie geen foutmelding maar de contact formulier verschijnt niet wanneer ik erop klik misschien moet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
jQuery(document).ready(function(){
/* Fancy Box */
    jQuery.fancybox.init();
    jQuery(".fancy-box").fancybox({

          'overlayColor': "#111",
          'overlayOpacity': 0.7,
          'easingIn' : 'easeInBack',
          'easingOut' : 'easeOutBack'
    });
    
    jQuery("#contact-me").fancybox({

            'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false
     });


herschreven worden zodat het met de nieuwe versie werkt

De hele code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
jQuery(document).ready(function(){
/* Fancy Box */
    
    jQuery(".fancy-box").fancybox({

          'overlayColor': "#111",
          'overlayOpacity': 0.7,
          'easingIn' : 'easeInBack',
          'easingOut' : 'easeOutBack'
    });
    
    jQuery("#contact-me").fancybox({

            'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false
     });
    
/* Cufon font replacement */
     Cufon.replace('h1');
     Cufon.replace('h2');
     Cufon.replace('h3');
     Cufon.replace('h4');

     Cufon.replace('.top-description');
     Cufon.now();
        
     var $query = '',
         $elem = jQuery("#tooltip");
    


    jQuery("#background-switcher a").click(function(){
         var $backgr = jQuery(this).parent().css('background');
         jQuery("body").css({
             'background': $backgr,
             'background-attachment':'fixed',
             'background-position':'0 0'
         });
    });

     jQuery(".controls li").not('#tooltip').hover(
          function () {
              clearTimeout($query);  
              if($elem.attr("class") === 'active'){
                  $elem.clearQueue().animate({'left': (jQuery(this).position().left - 38 ) + 'px'}, 300);
                  $elem.text(jQuery(this).attr('title'));
              }
              if ($elem.attr("class") === 'inactive'){
                  $elem.css({'left':  (jQuery(this).position().left - 38 )+ 'px'}).css({'top': (jQuery(this).position().top + 40)  + 'px'}).fadeIn("slow").attr('class','active');
                  $elem.html(jQuery(this).attr('title'));
              }
      
         },
         function () {
             $query = setTimeout( function(){ $elem.fadeOut("fast", function(){$elem.css({'left':'0'}).attr('class','inactive'); }); } ,500);
        }
    );
    
    jQuery(".controls li a").click(function(){
         $elem.fadeOut("fast", function(){$elem.css({'left':'0'}).attr('class','inactive'); });
    });
    
    jQuery(".controls li a#print").click(function(){
         $elem.fadeOut("fast", function(){$elem.css({'left':'0'}).attr('class','inactive'); });
         window.print();
         return false;
    });
    

    jQuery('#middle-content ul.list>li:nth-child(even)').not('.arrow-up').css({ 'background': '#e6e6e6'});
    jQuery('#middle-content ul.list>li:nth-child(odd)').not('.arrow-up').css({ 'background': '#f6f6f6'});
    jQuery('#middle-content ul.list:last-child').css({'margin-bottom':'0'});
Gewijzigd op 14/01/2014 14:24:17 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 14:34:29
Quote Anchor link
Merendeels van die functie zijn inderdaad vervallen of hernoemt.
Zie ook deze pagina
Gewijzigd op 14/01/2014 14:36:57 door Michael -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 14:51:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false


Kan je mij misschien helpen met 1 van die regels boven, als je interresse heb

Toevoeging op 14/01/2014 14:51:57:

als ik er 1 weet weet ik wss de rest
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2014 15:01:28
Quote Anchor link
Heb je de documentatie van de Fancybox al bekeken? Zo heb ik recentelijk nog de FancyBox op mijn site aangepast. Behoorlijk wat aanpassingen, maar met wat zoeken en proberen en doorzettingsvermogen is het gelukt.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:02:29
Quote Anchor link
Is dit al een goed begin?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
jQuery(".fancy-box").fancybox({
        overlay : {
        css : {
                'background' : '#111',
                'opacity' : 0.7
            }
         }
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:02:50
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 14:51:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
            'easingIn' : 'easeInBack',
               'easingOut' : 'easeOutBack',
                   'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false


Kan je mij misschien helpen met 1 van die regels boven, als je interresse heb

Toevoeging op 14/01/2014 14:51:57:

als ik er 1 weet weet ik wss de rest


Ipv easingIn, easingOut
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    openEffect  : 'elastic',
    openEasing : 'easeOutBack',

    closeEffect : 'elastic',
    closeEasing : 'easeInBack',


Ipv coloroverlay
17,17,17 = #111, 0.7 = opacity
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    helpers : {
        overlay : {
            css : {
                'background' : 'rgba(17, 17, 17, 0.7)'
            }
        }
    }


scrolling en padding zijn het zelfde gebleven.
titleShow = title geworden, maar default null, dus kun je weglaten.


Allemaal van de pagina die ik je had gegeven en met hulp van CTRL+F (Find)

edit: code tags toegevoegd
Gewijzigd op 14/01/2014 15:15:30 door Michael -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:03:06
Quote Anchor link
Bedankt Michael het is klaar om gelancheerd te worden

<a class="fancy-box" href="cv/img/foto.png"> </a>

Zou dan moeten werken maar hij open heel de afbeelding ipv een doorzichtige achtergrond
Gewijzigd op 14/01/2014 15:08:42 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:12:09
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 15:03:06:
Bedankt Michael het is klaar om gelancheerd te worden

<a class="fancy-box" href="cv/img/foto.png"> </a>

Zou dan moeten werken maar hij open heel de afbeelding ipv een doorzichtige achtergrond

Volgens het voorbeeld moet het zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="fancy-box" rel="gallery1" href="http://farm4.staticflickr.com/3677/8962691008_7f489395c9_b.jpg" title="Grasmere Lake (Phil 'the link' Whittaker (gizto29))">
    <img src="http://farm4.staticflickr.com/3677/8962691008_7f489395c9_m.jpg" alt="" />
</a>


en voor je contact formulier wordt het <a href="#contact-me" class="fancy-box">Contact</a>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:21:25
Quote Anchor link
Hij pakt het niet op en als ik in firebug kijk zou er al javascript achter beide moeten staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<li class="view-photo" title="View Photo">
           <a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
            </a>
           <a class="fancy-box" href="cv/img/photo-big.png">&nbsp;</a>
           </li>
           <li class="mail-top" title="Contact Me"><a id="contact-me" href="#contact-div">&nbsp;</a></li>
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:24:12
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 15:21:25:
Hij pakt het niet op en als ik in firebug kijk zou er al javascript achter beide moeten staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<li class="view-photo" title="View Photo">
           <a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
            </a>
           <a class="fancy-box" href="cv/img/photo-big.png">&nbsp;</a>
           </li>
           <li class="mail-top" title="Contact Me"><a id="contact-me" href="#contact-div">&nbsp;</a></li>


Je hebt 2x een link ipv de img binnen je link zoals het voorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
    <img src="cv/img/photo-big.png" alt="" />
</a>

edit: De img binnen de link is trouwens een kleinere/voorbeeld versie van de grote, dus deze kun je nog een width/height meegeven of een thumbnail laden
Gewijzigd op 14/01/2014 15:26:40 door Michael -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:26:23
Quote Anchor link
Maar als ik erin stop laat hij gelijk de foto zien: <img src="cv/img/photo-big.png" alt="" />
het is juist als een knop bedoelt

Toevoeging op 14/01/2014 15:27:14:

maar als ik dan weer op de knop druk met de img er over heen dan gaat hij alsnog naar de afbeelding in vergrote scherm
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:27:23
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 15:26:23:
Maar als ik erin stop laat hij gelijk de foto zien: <img src="cv/img/photo-big.png" alt="" />
het is juist als een knop bedoelt


<a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
knop
</a>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:39:13
Quote Anchor link
Hmm het is iets anders nog steeds gaat hij naar een uitvergroot scherm

In mij header staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<link href="cv/fancybox/jquery.fancybox.css" type="text/css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" media="screen">
    <!-- Endof CSS -->
<script type='text/javascript' src='js/jquery/jquery.js?ver=1.10.2'></script>
    <script type='text/javascript' src='js/jquery/jquery-migrate.min.js?ver=1.2.1'></script>
    <script type="text/javascript" src="js/jquery.cycle.all.min.js"></script>
    <script type='text/javascript' src='js/trim/superfish.js?ver=1.0'></script>
    <script src="cv/js/custom2.js" type="text/javascript"></script>
      <script src="cv/fancybox/jquery.easing-1.3.pack.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="cv/fancybox/jquery.fancybox.js" type="text/javascript"></script>


Toevoeging op 14/01/2014 15:39:54:

waar custom2.js de code in kwestie is
Gewijzigd op 14/01/2014 15:40:47 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:48:04
Quote Anchor link
Dan zul je ergens een fout hebben. Deze zou je dan moeten kunnen zien in de console van de browser. In firefox is dat Extra > Webontwikkelaar > Webconsole (Ctrl+Shift+K)
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:54:53
Quote Anchor link
Ik werk zelf met de console van firebug daar is niks

en met wat jij zei niks doorslaggevend:
Gebruik van getPreventDefault() wordt niet meer ondersteund. Gebruik in plaats daarvan defaultPrevented. jquery.js:4
16:02:40.694 De webconsole-log-API (console.log, console.info, console.warn, console.error) is door een script op deze pagina uitgeschakeld.

Ik heb ook Web Developer 1.2.5 Firefox Addon en die ziet ook geen js fouten
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.