Frames in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pepijn van gastel

pepijn van gastel

16/10/2007 19:35:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb mijn site in frames gemaakt maar mijn site werkt niet in IE. Hij doet het wel gewoon in Firefox en Opra. Ik heb zelf al van alles geprobeert maar krijg het niet werkent.

Is er mischien 1 van jullie die weet wat er fout is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<frameset cols="*,170" frameborder="NO" border="5" framespacing="0">
  <frameset rows="157,*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
    <frameset cols="*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
    <frame src="upper.php" name="topFrame" target="hoofd" scrolling="NO" noresize >
    </frameset>
      <frameset cols="*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
    <frameset rows="*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
     <frameset cols="170,*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
     <frame name="inhoud" target="hoofd" src="menu.php">
      <frame src="home.php" name="hoofd">
        </frameset>
    </frameset>
      </frameset>
  </frameset>
  <frameset rows="125,*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
    <frameset cols="*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
    <frame src="clock.php" name="topFrame1" scrolling="NO" noresize >
    </frameset>
  
    <frameset cols="*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
    <frame src="right.php" target="hoofd" name="rightFrame" scrolling="NO" noresize>
      </frameset>
  
  </frameset>
  
</frameset>

    <noframes>
    

    <p>Op deze pagina worden frames gebruikt, maar uw browser ondersteunt geen
    frames.</p>

    
    </noframes>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:01:34
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/10/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Wat werkt er precies niet?
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

16/10/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Kijk zelf maar :

www.maffiosi.com/index.php (De fout zit alleen in IE. Niet in firefox of opera)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/10/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Ik zie het ja. Je geeft bij veel frameset tags zowel een rows als een cols waarde op en volgens mij moet het of - of zijn.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

16/10/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie. Maar als ik alle cols door rows vervang of andersom krijg het niet voor elkaar om de zelfde opmaak te krijgen.

En ook zie ik in geen enkele <frameset> dubbele rows of cols staan.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/10/2007 20:01:00
Quote Anchor link
Dan zou ik de pagina eens door de validator halen. Meestal word je daar wel wijzer van.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

16/10/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je tip. Maar hellaas word ik van de validator ook niet veel wijzer

Mischien dat iemand hier mij kan vertellen wat er fout is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn van gastel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.