fsockopen al gesloten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daan

Daan

06/07/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Hey, ik heb ff een vraagje..

Is er een manier om te controleren of een verbinding via fsockopen al gesloten is?
Ik moet namelijk een verbinding sluiten met fclose(), maar er is een mogelijkheid dat hij al gesloten is. Hoe doe ik dat?

Ik kon op google en php.net niks vinden.

Alvast bedankt,
Daan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:07:05
 
Steff   an

Steff an

06/07/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$fp
= fsockopen("udp://127.0.0.1", 13, $errno, $errstr);
if($fp){
 //doet iets

 if($fp){
   fclose($fp);
 }
}

?>


Werkt zo iets niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Daan

Daan

06/07/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Zal het ff proberen ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.