fsockopen connect probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 00:23:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Probeer met fsockopen informatie van een teamspeak server te halen.
Alleen krijg de volgende foutmelding:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 85.190.38.92:51234 (Connection timed out)

Heb google al afgespeurd om het probleem te kunnen verhelpen maar helaas heb ik niks kunnen vinden.

Eerst dacht ik dat het aan de host lag waar ik de (web)server op draai maar daar ligt het niet aan.

De teamspeak server draait niet lokaal maar op een server in amsterdam.

Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe ik dit probleem op kan lossen?

Groetjes,

ark

/* EDIT */

Na de php.ini van de server te hebben gezien en vergeleken met een php.ini uit deze tijd komt het er dus waarschijnlijk op neer dat het server side probleem is.
Jullie horen van mij of dat het probleem heeft opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:36:49
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 06:08:00
Quote Anchor link
ark schreef op 08.05.2009 00:23:
(Connection timed out)

Die server reageert gewoon niet.
 
Michel Exel

Michel Exel

08/05/2009 06:15:00
Quote Anchor link
idd Die server reageert gewoon niet.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Quote:
Die server reageert gewoon niet.


Als die server niet zou reageren dan zou je er toch ook niet op kunnen wat wel kan.
En daarbij komt nog dat het wel werkt als ik lokaal draai en connect naar die server. En dat het dus niet werkt als ik vanaf een webhost probeer. Dus dan moet het aan de webhost liggen.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:19:00
Quote Anchor link
Hmmm, Probeer is nog niet verholpen.
Iemand enig idee hoe ik het werkend kan krijgen?

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/05/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Kom je dan via dezelfde poort op die server?
Want het gaat er niet alleen om dat de server bereikbaar is, maar ook dat er iets op die poort draait.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:32:00
Quote Anchor link
@ TJVB

Alles staat goed, heb alles meerdere malen doorgekeken.
Net zoals ik in mijn vorige posts al zei, Als ik via wamp server het doe dan werkt het wel, Maar als ik het script run vanaf de webhost dan wil het dus niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Doe eens telnet vanaf die host.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:43:00
Quote Anchor link
@ SanThe

Wat bedoel je precies telnet vanaf de hosT?
Heb telnet uitgevoerd vanuit CMD kreeg als response:

Kan geen verbinding op de host maken, op poort 23

Er is geprobeerd een socketbewerking uit te voeren op een onbereikbare host

Waarom geeft hij poort 23 aan?, in de phpinfo geeft hij poort 25 aan.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 20:47:00
Quote Anchor link
telnet 85.190.38.92 51234

Edit: Zelf even geprobeerd en ik krijg contact. Dus ligt waarschijnlijk aan je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:49:00
Quote Anchor link
@ Santhe

Heb dat even gedaan vanuit CMD, En krijg dan geen error te zien.
Krijg dan alleen [TS] te zien wat staat voor Teamspeak.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Wat zou er dan aan de host moeten liggen?
Heb al wat dingen doorgegeven wat veranderd moest worden en dat is veranderd alleen werkt nog steeds niet.

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 21:03:00
Quote Anchor link
ark schreef op 08.05.2009 20:49:
@ Santhe

Heb dat even gedaan vanuit CMD, En krijg dan geen error te zien.
Krijg dan alleen [TS] te zien wat staat voor Teamspeak.

Dit is goed.

Misschien spreekt jouw script dan niet 'dezelfde taal' als de server....
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 21:06:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 08.05.2009 21:03:
ark schreef op 08.05.2009 20:49:
@ Santhe

Heb dat even gedaan vanuit CMD, En krijg dan geen error te zien.
Krijg dan alleen [TS] te zien wat staat voor Teamspeak.

Dit is goed.

Misschien spreekt jouw script dan niet 'dezelfde taal' als de server....


Maar dat verklaart toch niet waarom die wel vanaf wamp server doet en niet vanaf de host?

Alle restricties zijn al weggehaald dus hij zal het toch gewoon moeten doen? (heb php.ini van wamp nagelopen met de php.ini van de server en toen de veranderingen doorgegeven en die zijn uitgevoerd)

Ik vind het maar een vaag probleem...

/* Edit */

Misschien kan iemand de phpinfo even snel doorkijken voor mij?

-> http://phphulp.vindme.nl/info.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ik zou het verder ook niet weten. Hij is inderdaad te bereiken.
 
Thomas Verschoof

Thomas Verschoof

08/01/2012 21:27:57
Quote Anchor link
Dit topic is nog steeds niet beantwoord, hoe oud het dan al wel niet is, maar ik heb precies hetzelfde probleem.

Bij mij is de situatie zo dat ik thuis een xampp server heb staan (meest recente versie dus 1.7 met php 5.2 of 5.3) en dat ik hier geen connectie mee kan krijgen vanaf mijn webhost (mijndomein.nl) via fsockopen of file_get_contents. Ik krijg bij fsockopen dezelfde fout als OP aangaf (ofwel, vanaf mijndomein.nl -> thuisserver via fsockopen), maar andersom (vanaf thuisserver -> mijndomein.nl) werkt dan weer wel via fsockopen.

Iemand in de tussentijd iets erover gevonden?

Ik gebruik niet standaard poort 80 maar een iets discretere poort die uiteraard wel geforward staat, ook in de configuratie van xampp. Als ik naar het webadres van mijn thuisserver ga met bijbehorend poort nummer krijg ik ook wel gewoon de webpagina te zien.
Gewijzigd op 08/01/2012 21:31:23 door Thomas Verschoof
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 21:30:10
Quote Anchor link
Thomas, maak even een eigen topic aan.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 21:33:15
Quote Anchor link
Firewall?
 
Thomas Verschoof

Thomas Verschoof

08/01/2012 21:37:05
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.