FTP & aangemaakte files met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos

Jos

22/04/2009 13:54:00
Quote Anchor link
Ik upload tegenwoordig Joomla via de originele ZIP en unpack hem dan met dit script (anders krijg ik een klapperende verbinding met uploaden van die 100de files):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  require_once('pclzip.lib.php');  
 $archive = new PclZip('joomla.zip');  
 if (($v_result_list = $archive->extract(PCLZIP_OPT_PATH, 'uploads')) == 0) {  
   die("Error : ".$archive->errorInfo(true));  
 }
  
?>

Als ik dit doe wordt de eigenaar van de files (in filezilla met ProFTPD server, Linux server) ftp / ftp. No problem, alleen nou kan ik met mijn full-access FTP account deze files niet verwijderen. Dit heb ik al eens eerder met een server gehad.
Hoe kan ik deze mappen weer toe-eigenen zodat ik handmatig wijzigingen kan uitvoeren?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jos
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:53:46
 
Jan Volker

Jan Volker

27/04/2009 10:50:00
Quote Anchor link
De volgende links passen bij dit bericht (gesponserde koppelingen):


ICT-ers:
Een mens is méér dan competenties! Zoek jij een baan die bij jou past?
www.soulutionrecruiting.nl

Vacatures ict
Brunel ICT heeft altijd de juiste baan voor jou.
www.brunel.nl/ict
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.