fuctie pagina.php?p=deel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 19:22:00
Quote Anchor link
wat is de naam van de functie die in de titel is vermeld?

en ik heb een website die in het nederlands en engels moet worden gemaakt, nu wilde ik gaan werken met 2 include bestandjes, maar weet iemand daar een goede turtorial over?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:29:28
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/02/2006 19:26:00
Quote Anchor link
ik snap je niet helemaal, maar bedoel je hoe je een bepaalde waarde uit een url kan krijgen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$variabele
= $_GET['p'];
?>


bij de link in je topictitel zou dit "deel" opleveren.

voor de rest snap ik niet helemaal wat je bedoelt met include bestanden. wil je alle teksten in include bestanden gaan zetten, en op de pagina's gaan controleren om welke taal het gaat, en dan het juiste bestand includen oid?
Gewijzigd op 10/02/2006 19:27:00 door Stefan van Iwaarden
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 19:35:00
Quote Anchor link
ik zal het nog is uitleggen

de functie die ik bedoel:

stel ik heb een lange pagina met 3 hoofdstukken en een index:

------------------------------------
hoofdstuk 1 --> moet linken naar iets.php?p=hst1 en dan alleen hst 1 weergeven
Hoofdstuk 2 --> moet linken naar iets.php?p=hst2 en dan alleen hst 2 weergeven
hoofdstuk 3 --> moet linken naar iets.php?p=hst3 en dan alleen hst 3 weergeven

hofdstuk1
bla bla bla

hoofdstuk 2
bla bla bla

hoofdstuk 3
bla bla bla
-------------------------------

het 2e wat ik bedoel:

ik heb het wel is gezien n andere scripts, als er dan text moet worden weergegeven, dan staat er 'inleiding' in het php script, en als mensen nederlands hebben aangeklikt word er (vanuit lang_nl.inc) welkom op deze site weergeven
en als mensen engels hebben aangeklikt word er (vanuit lang_en.inc) welcome on this site weergeven

Ik hoop dat eht nu duidelijker is

Greetz
Lukie

ps: graag links naar turtorials of erg uitgebriede uitleg, want ik ben hier nog HELEMAAL NIET mee bekend
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 21:14:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 21:20:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/337/

2 prima voorbeelden.

En die taal is ook makkelijk op te lossen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(isset($_GET['taal']))
{

    $talen = array("NL","DE","EN");
    
    if(in_array($_GET['taal'], $talen))
    {

        $taal = $_GET['taal'];
        $_SESSION['taal'] = $taal;
    }
else{
        echo 'Sorry, deze taal is bij mij niet bekend.';
    }
}

?>


<a href="?taal=NL">Nederlands</a>
<a href="?taal=DE">Duits</a>

etc


Vervolgens weet je de voorkeurstaal, en kan je besluiten om een ander bestand te includen, of andere gegevens uit een database te halen. Zoals ik hier gedaan heb.
Gewijzigd op 10/02/2006 21:40:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 21:26:00
Quote Anchor link
thx arjan, ik ga het proberen
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
ben nu bezig met die pagina's, mar in dat voorbeel;d worden er pagina's geincluded, maar ik wil dat er dan text word weergevven,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo .... ?>
werkt niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 21:57:00
Quote Anchor link
waarom niet? je kan toch prima echo 'blabla'; doen.
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:01:00
Quote Anchor link
dit is wat ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
switch($p)
{
    case
'pagina1':
        print 'dit is pagina 1';
    break;
    case
'pagina2':
        print 'dit is pagina 2';
    break;
    case
'pagina3':
        print 'dit is pagina 3';
    break;
    default;

        echo "<a href=test.php?p=pagina1>test1</a>
              <a href=test.php?p=pagina2>test2</a>
              <a href=test.php?p=pagina3>test3</a>"
;
}

?>


maar de links blijven in beeld staan, en de andere text krijg ik niet te zien
Gewijzigd op 10/02/2006 22:02:00 door Huh bla
 
Kalle P

Kalle P

10/02/2006 22:04:00
Quote Anchor link
Zo is het heel simpel, 1 pagina gebruik je dan en geen includes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
if(isset($_GET['taal']))
{

    $talen = array("NL","DE","EN");
    
    if(in_array($_GET['taal'], $talen))
    {

         if($talen['0'] == $_GET['taal']){
                    echo "Nederlands";
                    }

         if($talen['1'] == $_GET['taal']){
                    echo "Duits";
                    }

         if($talen['2'] == $_GET['taal']){
                    echo "    Engels";
                    }         
    }


    else{
           echo "Je standaard taal hier. Als het nederlands is dan nederlands, .....";
         }
}

?>
Gewijzigd op 10/02/2006 22:04:00 door Kalle P
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:08:00
Quote Anchor link
@kalle

nee, ik denk dat ik de manier van arjan ga gebuiken, maar eerst zorgen dat die pagina's werken (A)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Die $p moet wel ergens vandaan komen ey...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_GET['p']))
{

    $p = $_GET['p'];
    switch($p)
    {
        case
'pagina1':
            echo 'dit is pagina 1<br>';
        break;
        case
'pagina2':
            echo 'dit is pagina 2<br>';
        break;
        case
'pagina3':
            echo 'dit is pagina 3<br>';
        break;
    }
}


echo "<a href=test.php?p=pagina1>test1</a> - <a href=test.php?p=pagina2>test2</a> - <a href=test.php?p=pagina3>test3</a>";

?>
Gewijzigd op 10/02/2006 22:10:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:12:00
Quote Anchor link
moet ik hier nog iets aan veranderen want z werkt hij niet (sorry, ik weet hier echt helemaal niks vanaf :$:$:$)
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:24:00
Quote Anchor link
of weet iemand misschien een goede turtorial
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.