functie aanroep

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Niels K

Niels K

09/02/2012 15:59:01
Quote Anchor link
Gaat het altijd om een statische functie?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:26:34
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/02/2012 16:02:23
Quote Anchor link
ja
 
Niels K

Niels K

09/02/2012 16:05:10
Quote Anchor link
Dan kan je dat beter gebruiken :-) Overigens, met mijn opmerking op de vorige pagina bedoelde ik deze: is_callable.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/02/2012 16:13:58
Quote Anchor link
Oké, thanks :)

Bedankt voor de tip wat betreft is_callable, maar die heb ik niet nodig omdat het maar om een paar functies gaat die ik handmatig in m'n class zet.

Toevoeging op 09/02/2012 16:13:58:

Oké, thanks :)

Bedankt voor de tip wat betreft is_callable, maar die heb ik niet nodig omdat het maar om een paar functies gaat die ik handmatig in m'n class zet.
 
Niels K

Niels K

09/02/2012 16:28:40
Quote Anchor link
Oké! Succes ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/02/2012 16:43:30
Quote Anchor link
gracias :)
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/02/2012 18:38:38
Quote Anchor link
Daarbij werkt call_user_func() ook gewoon met statische functies. Lees je anders even in over callback.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/02/2012 18:39:49
Quote Anchor link
wat is dan het nut van de funtie die ik gebruik? die is toch juist voor statische aanroepen?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.