Functie by Reference?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hank Noseman

Hank Noseman

21/08/2012 16:35:24
Quote Anchor link
Hey,
ik ben bezig met mijn Zend-cursus. Nu zag ik ook dat je functies by reference hebt alleen de uitleg was erg beknopt zodat ik het nog niet helemaal begrijp. Variabelen by reference begrijp ik uiteraard wel.
Wie weet hoe het zit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function &FuncSoulBrother()
{
}
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:29:53
 
Leon blabla

Leon blabla

21/08/2012 16:38:17
Quote Anchor link
Op deze site zijn er een paar goede filmpjes die hier duidelijk uitleg over geven:

http://www.lynda.com/PHP-tutorials/php-with-OOP-beyond-the-basics/653-2.html

De laatste drie onder het kopje ' Intermediate PHP Techniques '
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/08/2012 16:41:08
Quote Anchor link


Dat ziet er interessant uit. Vlug eens bookmarken. (o ja, het meestel is betalend.)
Gewijzigd op 21/08/2012 17:31:18 door Kris Peeters
 
Hank Noseman

Hank Noseman

22/08/2012 19:28:13
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt!

Ik begrijp het helemaal nu!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.