functie eregi vervallen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 16:06:25
Quote Anchor link
Wat gaat er niet goed? Wat gebeurt er? Zie je relevante errors? Desnoods in de Javascript console van je browser?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:31:39
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 16:16:41
Quote Anchor link
Om de produktzoeker te kunnen reparen..heb ik geen info over bestanden..alleen op de shop draaiend wiel te zien
http://www.zerospec.com/anti-roll-c-2821_2829_3110.html voorbeeld: de x-rest products link geeft wel info over java script!..zou het te maken hebben met windows 10 ?

Toevoeging op 12/02/2019 16:17:32:

moet ik Firefox browser zeker gaan gebruiken ?

Toevoeging op 12/02/2019 16:23:39:

Zie het ook met F12 in explorer 11
Is een javascript wat blijkbaar de mysql database aanroept ..kan dat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 16:30:32
Quote Anchor link
Nee, JavaScript kan geen database aanroepen. Wel vanuit een PHP-script via een AJAX-request.

Als ik kijk in de Developer-tools van Firefox, en zie ik dat

<b>Deprecated</b>: Assigning the return value of new by reference is deprecated in <b>/home/*****/domains/*****.com/public_html/load.php</b> on line <b>10</b><br />

De AJAX-request wordt gedaan, maar het script wacht blijkbaar op een juist antwoord voordat hij de draaide 'throbber' weghaalt. Dit is daarom ook vervuiling van je 'string', en moet je dus oplossen.
Gewijzigd op 12/02/2019 16:35:44 door - Ariën -
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 16:30:50
Quote Anchor link
het hele javascript codeis hier te vinden script language="JavaScript"
src="lib/Subsys/JsHttpRequest/Js.js"></script>
<script>
Zie het ook bij de foutopsporing het hele script staan
Misschien kan je in Dreamweaver dit dynamisch doen ?( de website staat dan direct in verbinding met de database).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 16:35:12
Quote Anchor link
Een PHP-error verhelp je niet door een JavaScript aanpassen. Dus fix die deprecated error.
Gewijzigd op 12/02/2019 16:36:45 door - Ariën -
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 16:40:44
Quote Anchor link
Begrijp ik het goed dat in load.php op regel 10 er een fout staat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 16:47:48
Quote Anchor link
Ja! Meer een stukje verouderde code die je het best kan oplossen.
Gewijzigd op 12/02/2019 16:48:15 door - Ariën -
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 16:59:13
Quote Anchor link
Hoe kom je nu bij dit load.php bladzijde terecht ?..moet je ook maar net weten toch?
zie wel TypeError: req.responseJS is null staan voor het mislukken van het laden script
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 17:07:43
Quote Anchor link
- Ariën - op 12/02/2019 16:30:32:
Als ik kijk in de Developer-tools van Firefox, en zie ik dit
<b>Deprecated</b>: Assigning the return value of new by reference is deprecated in <b>/home/*****/domains/*****.com/public_html/load.php</b> on line <b>10</b><br />


Gewoon, de juiste functies van de browser benutten bij het debuggen.
CTRL+SHIFT+I in Firefox, en bij de 'Network'-tab even kijken wat er heen en weer gaat bij de XHR-requests.

Uiteraard heb ik zelf even uit privacy je domein en username weggehaald, omdat we regelmatig zulke verzoeken krijgen, en om dit voor te zijn.
Gewijzigd op 12/02/2019 17:09:51 door - Ariën -
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 17:11:12
Quote Anchor link
Kan het helaas nog niet volgen hoe je aan de foutmelding komt en hoe op te lossen
Kijk er vanavond nog eens naar.
Bedankt.

Toevoeging op 12/02/2019 17:14:50:

Het is specialistisch werk en het enigszins kunnen volgen is wel prettig
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 17:19:47
Quote Anchor link
Ik heb net uitgelegd welke commando je in Firefox moet gebruiken, en dat je bij de 'Network'-tabblad moet kijken.

Zonder code is het lastig te zeggen wat je moet aanpassen, maar gelukken hebben we Google nog, met onder meer:
https://stackoverflow.com/questions/1086539/assigning-the-return-value-of-new-by-reference-is-deprecated

In de meeste gevallen is het een kwestie van een ampersand-teken verwijderen.

En eventueel kan je ook Deprecated-meldingen verbergen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL ^ E_DEPRECATED);


Maar ik vind dit niet echt een geweldige oplossing, omdat je kans hebt dat bij een toekomstige update van PHP de functie helemaal stuk gaat, want ze waarschuwen niet voor niets.
Gewijzigd op 12/02/2019 17:22:14 door - Ariën -
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 17:22:59
Quote Anchor link
Zou die ajax programmering dan ook op de verouderde php programmering gebaseerd zijn geweest ?, terwijl de webhost zegt dat er kleine wijzigingen gedaan zijn aan de server php versie.
Heb het eerder gehad met deze webhost dat de shop niet meer werkte door een hogere versie van PHP en toen hebben ze het weer teruggezet..en nu weer veranderd?

Verklaart wel waarom er nu verouderde foutmeldingen komen ..en de ajax programmering vastloopt
Kijk er vanavond verder naar.

Toevoeging op 12/02/2019 17:24:15:

Foutmeldingen onderdrukken is eigenlijk het paard achter de wagen spannen :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 17:32:02
Quote Anchor link
Foutmeldingen onderdrukken doe je eigenlijk alleen op een site die live staat, waarbij de eventuele fouten dan in een error-logfile worden opgevangen. Niemand van je bezoekers heeft wat aan technische foutmeldingen, en je wilt mensen ook niet meer wijsmaken dan ze al zijn ;-)

Alleen bij ontwikkeling is het handig om PHP-errors te zien.
Gewijzigd op 12/02/2019 17:32:33 door - Ariën -
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 20:21:34
Quote Anchor link
Heb het ampersand-teken verwijderd in $JsHttpRequest =& new => $JsHttpRequest = new
Er gebeurt nog niets.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 20:40:56
Quote Anchor link
Dan hebben we wat meer aan wat meer relevante code.
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 22:02:26
Quote Anchor link
Subsys_JsHttpRequest_Php("iso-8859-1").. https://forums.oscommerce.com/topic/351872-jshttprequestphp/
Als hier verouderde code inzit..kan dat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 22:07:30
Quote Anchor link
JsHttpRequest.Php? Het ging toch echt om load.php?
 
Jan douma

jan douma

12/02/2019 22:57:38
Quote Anchor link
Nog steeds dezelfde foutmelding op regel 10 van load.php ?
$HTTP_GET_VARS staat er ook nog in ..kan me herinneren dat ook verouderd is
Als je weet welke bestanden van belang zijn voor de produktzoeker met het wiel kan je deze bekijken op verouderde code.

Of zijn er nog meer foutmeldingen te traceren ?
Staan er nog 1 op de shop
Deprecated: Function session_is_registered() is deprecated in /home/jdouma/domains/zerospec.com/public_html/admin/includes/functions/sessions.php on line 74

Toevoeging op 12/02/2019 23:17:09:

Helaas ik kom er niet uit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2019 23:55:01
Quote Anchor link
Wat is nou de relevante code van load.php?
Verder is: $HTTP_GET_VARS tegenwoordig $_GET


Dit heb ik al uitgelegd:
Quote:
Deprecated: Function session_is_registered() is deprecated
 
Jan douma

jan douma

13/02/2019 00:14:06
Quote Anchor link
Nou ja , je ziet wel dat ik geen php programmeur ben, maar zoals zo velen een webshop maakten mbv het oscommerce forum
Het is ondoenlijk om een programmeurs skills in php te willen hebben voor 1 webshop
Misschien is dit forum voor de wanna be php programmeurs of een steuntje in de rug?

Toevoeging op 13/02/2019 00:22:46:

Tsja, de relevante code voor de produktzoeker ..als de functie van dit load.php bestand is om variabelen in het geheugen te zetten ?
Mogelijk voor een aanroep van de AJAX-request.

Toevoeging op 13/02/2019 00:34:10:

we doen ons best als het niet lukt ..pech gehad..je moet wel realistisch blijven he :)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.