functie imagegif() bestaat niet op mijn host.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SerpenT

SerpenT

15/09/2004 19:30:00
Quote Anchor link
ik heb een eigen host dus kan alles veranderen maar die functie bestaat niet, terwijl dit op php.net staat over die functie:
imagegif

(PHP 3, PHP 4 , PHP 5)
imagegif -- Output image to browser or file

ik heb ook gd2 geinstalleerd maar hij zegt dat hij hem niet kent, doormiddel van dit script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if(function_exists("imagegif")){
echo "bestaat";
}
else{
echo "bestaat niet";
}

?>


en dan returned die dus mooi bestaat niet, terwijl bij imagejpeg en imagepng wel returned bestaat.

kan iemand mij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:54:35
 
Rick

Rick

15/09/2004 19:54:00
Quote Anchor link
gif is vanwege licenties niet meer in gd2 opgenomen.
je zal dus png moeten gebruiken :P
 
SerpenT

SerpenT

15/09/2004 19:57:00
Quote Anchor link
jah maar als iemand een gif file probeert te uploaden? wat dan?
gewoon imagepng() gebruiken of het uploaden van gif niet ondersteunen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? //edit ?>


nm ik ben er al achter:P
Gewijzigd op 15/09/2004 19:59:00 door SerpenT
 
Rick

Rick

15/09/2004 21:06:00
Quote Anchor link
imagecreatefromgif zal wel werken, imagegif niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.