functie pre-defined var

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/02/2013 20:32:16
Quote Anchor link
Stel we hebben een functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
public function foo($data, $bar = false) {
  // doe iets
}
?>


Stel nu ik wil foo() aanroepen en $bar moet false zijn. Wat doen jullie dan meestal? Geven jullie false mee, dus foo($data, false); of laten jullie false achterwege omdat die al voorgedefinieerd is, dus foo($data);
Gewijzigd op 18/02/2013 20:32:41 door Ozzie PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:26:06
 
Wouter J

Wouter J

18/02/2013 20:36:13
Quote Anchor link
waarom zou je iets meegeven als hij toch al de default value is? Dan gaat toch heel het nut van default values weg?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/02/2013 20:40:10
Quote Anchor link
Dat was dus ook mijn vraag... maar misschien dat je het meegeeft voor de duidelijkheid ofzo?
 
- Raoul -

- Raoul -

18/02/2013 20:47:14
Quote Anchor link
Nee... dan kun je evengoed gewoon niet met default values werken als je de duidelijkheid (in sommige gevallen) wilt behouden.
Gewijzigd op 18/02/2013 20:47:27 door - Raoul -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/02/2013 20:48:09
Quote Anchor link
Dit doe je toch ook niet bij standaard php functies.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(preg_match($pattern, $subject, $matches,0,0)) {
    return 'match!';
}

?>
Gewijzigd op 18/02/2013 20:49:11 door Jordi Kroon
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/02/2013 20:49:50
Quote Anchor link
Oké, duidelijk :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.