functie rank werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

18/01/2007 19:34:00
Quote Anchor link
Ik ben admin maar toch krijg ik de melding dat ik geen admin/mod ben?? hoe kan dat? wat is er fout aan deze code hieronder?:

function mod() {
if ($_SESSION["rank"] != "Admin" or $_SESSION['rank'] != "Mod"){
header("location: ?p=pages/melding2");
}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:35:02
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

18/01/2007 19:35:00
Quote Anchor link
en wat kunnen wij met deze code? helemaal niks. Post ff relevant code zoals stukje bijv waar je session wordt gemaakt etc.
 
Robin Albers

Robin Albers

18/01/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Het helesysteem werkt! session word ook aangemaakt! als er allen session rank admin staat doe die wel maar met 2 doet die het niet:S
 
Robin Albers

Robin Albers

19/01/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Niemand??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.