function error($type){

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pepijn van gastel

pepijn van gastel

03/09/2006 10:02:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik gebruik voor een script van mij de volgende Functie:

function error($type){

if($type == "field"){
Echo"bla bla bl....";

Maar nou krijg ik deze fout melding:

Fatal error: Cannot redeclare error() in /var/www/crimewar/game/config.php on line 11

en op lijn 11 staat: function error($type){

Wat is hier fout aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:54:57
 
Willem vp

Willem vp

03/09/2006 10:32:00
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat je de functie error() twee keer probeert te definiëren. Kijk eens of je niet toevallig ergens in een ge-include file ook die functie definieert.

Het kan ook zijn dat je config.php 2x uitgevoerd wordt; een keer in je source en een keer in een ge-include file.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

03/09/2006 10:33:00
Quote Anchor link
ok dank je wel. Ik ga even kijken.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

03/09/2006 16:13:00
Quote Anchor link
Het werkt nu. Bedankt voor je hulp.
 
Remie

remie

04/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
je kan ook gewoon van include include_once maken dan is het hele probleem opgelost hoevaak je het er ook maar neerzet hij include maar 1x
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.