functions probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Mr Beronne

Mr Beronne

27/10/2010 23:25:40
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben bezig met een opdracht maar ik loop een beetje vast
ik heb een rekenmachine gemaakt die werkt
doormiddel van een function dit werkt allemaal

op dit moment heb ik de +,- al werkend

mijn probleem is dat hij ze allebei uitrekent
ik moet dan toch iets doen met de value zodat ik controleer
welke knop hij heeft ingedrukt.

de +,-,/,* knop

hieronder de code die de som weergegeeft van de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
?php // Hier word de som plus weergegeven
function som_plus()    
{
    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["plus"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}
$som = som_plus();
echo $som;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php // Hier word de som min weergegeven
function som_min()    
{

    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["min"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}

$som = som_min();
echo $som;
?>



hieronder de code die de som uitrekent de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php // Hier word de som plus uitgerekend
function uitkomst_plus()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_plus();
echo $som;
?>


<?php // Hier word de som min uitgerekend
function uitkomst_min()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_min();
echo $som;
?>


hieronder de html code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<form action='verwerk.php' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="plus" value="+" />
    <input type="submit" name="min" value="-" />
    <input type="submit" name="keer" value="x" />
    <input type="submit" name="delen" value="/" />
    <input type="submit" name="procent" value="%" />
</form>


ik weet dat alles korter kan vooral de php codes maar ik moet voor elke knop een
apparte functie maken. dus als ik eerst de plus en de min
goed werkend heb kan ik de rest afmaken.

dus ik denk zelf dat het aan de value ligt
want als ik zeg maar 4 in het eerste invul veld zet en 4 in
het andere invuld zet en druk op de knop + geeft ie de som weer
plus de uitkomst maar hij vraagt ook om de - som en weergave

Undefined index: min in C:\wamp\www\verwerk.php on line 26

ik hoop dat ik zo genoeg info heb verteld
en hoop dat u de antwoord voor mij weet

alvast harstikek bedankt!!

Toevoeging op 27/10/2010 23:26:54:

er zit 1 typ foutje in de < voor ?php in het script heb ik het wel staan
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 14:16:54
 
Mark L

Mark L

27/10/2010 23:36:21
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />

Als je op de x klikt, krijg je $_POST['reken'] als 'x'. Klik je op de -, dan krijg je $_POST['reken'] als -

Hier moet je wat mee kunnen ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 00:27:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    switch($_POST['reken'])
    {
        case
'+': $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
        break;
        case
'-': $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
        break;
        case
'x': $uitkomst = $_POST["getal1"] * $_POST["getal2"];
        break;
        case
'/': $uitkomst = $_POST["getal2"] == 0 ? 0 : $_POST["getal1"] / $_POST["getal2"];
        break;
        case
'%': $uitkomst = $_POST["getal1"] / 100 * $_POST["getal2"];
    }

    
    echo 'De uitkomst is ' .  $_POST["getal1"] . $_POST['reken'] . $_POST["getal2"] . '=' . $uitkomst;
}


?>


<form action='' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />
</form>
Gewijzigd op 28/10/2010 02:42:20 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.