functions probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »
Mr Beronne

Mr Beronne

27/10/2010 23:25:40
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben bezig met een opdracht maar ik loop een beetje vast
ik heb een rekenmachine gemaakt die werkt
doormiddel van een function dit werkt allemaal

op dit moment heb ik de +,- al werkend

mijn probleem is dat hij ze allebei uitrekent
ik moet dan toch iets doen met de value zodat ik controleer
welke knop hij heeft ingedrukt.

de +,-,/,* knop

hieronder de code die de som weergegeeft van de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
?php // Hier word de som plus weergegeven
function som_plus()    
{
    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["plus"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}
$som = som_plus();
echo $som;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php // Hier word de som min weergegeven
function som_min()    
{

    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["min"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}

$som = som_min();
echo $som;
?>



hieronder de code die de som uitrekent de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php // Hier word de som plus uitgerekend
function uitkomst_plus()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_plus();
echo $som;
?>


<?php // Hier word de som min uitgerekend
function uitkomst_min()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_min();
echo $som;
?>


hieronder de html code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<form action='verwerk.php' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="plus" value="+" />
    <input type="submit" name="min" value="-" />
    <input type="submit" name="keer" value="x" />
    <input type="submit" name="delen" value="/" />
    <input type="submit" name="procent" value="%" />
</form>


ik weet dat alles korter kan vooral de php codes maar ik moet voor elke knop een
apparte functie maken. dus als ik eerst de plus en de min
goed werkend heb kan ik de rest afmaken.

dus ik denk zelf dat het aan de value ligt
want als ik zeg maar 4 in het eerste invul veld zet en 4 in
het andere invuld zet en druk op de knop + geeft ie de som weer
plus de uitkomst maar hij vraagt ook om de - som en weergave

Undefined index: min in C:\wamp\www\verwerk.php on line 26

ik hoop dat ik zo genoeg info heb verteld
en hoop dat u de antwoord voor mij weet

alvast harstikek bedankt!!

Toevoeging op 27/10/2010 23:26:54:

er zit 1 typ foutje in de < voor ?php in het script heb ik het wel staan
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:49:26
 
Mark L

Mark L

27/10/2010 23:36:21
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />

Als je op de x klikt, krijg je $_POST['reken'] als 'x'. Klik je op de -, dan krijg je $_POST['reken'] als -

Hier moet je wat mee kunnen ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 00:27:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    switch($_POST['reken'])
    {
        case
'+': $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
        break;
        case
'-': $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
        break;
        case
'x': $uitkomst = $_POST["getal1"] * $_POST["getal2"];
        break;
        case
'/': $uitkomst = $_POST["getal2"] == 0 ? 0 : $_POST["getal1"] / $_POST["getal2"];
        break;
        case
'%': $uitkomst = $_POST["getal1"] / 100 * $_POST["getal2"];
    }

    
    echo 'De uitkomst is ' .  $_POST["getal1"] . $_POST['reken'] . $_POST["getal2"] . '=' . $uitkomst;
}


?>


<form action='' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />
</form>
Gewijzigd op 28/10/2010 02:42:20 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.