fwrite php pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander Vanier

Sander Vanier

29/03/2011 20:36:27
Quote Anchor link
Beste Leden,

Ik probeer een PHP pagina te creeëren, zo:

$fp = fopen("$id.php", 'w');
fwrite($fp,"

Hier komt vervolgens de PHP pagina met alle " = \" en alle variabelen $ ook met \$.

Nu wil ik ervoor zorgen dat een variabele die een waarde heeft op de pagina
waar de bovenstaande code staat, dat deze waarde ook opgeslagen wordt naar
de pagina's die hij creeërt. Hoe doe ik dit?

Alvast Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:41:39
 

29/03/2011 20:39:25
Quote Anchor link
Wat wil je opslaan?
 
Sander Vanier

Sander Vanier

29/03/2011 20:40:55
Quote Anchor link
$id die een bepaalde waarde heeft
 

29/03/2011 20:42:44
Quote Anchor link
Kan dat niet in een database? Of in een xml bestand?
 
Sander Vanier

Sander Vanier

29/03/2011 20:45:31
Quote Anchor link
Nee, het idee is dat iemand een voorstel plaatst, op het moment dat men op submit drukt gaan alle ingevoerde gegevens in een tabel in de database, en er wordt een pagina aangemaakt waarop alle leden dat voorstel kunnen bekijken. Met deze code maakt hij dus die pagina aan, en ik moet dus de $id hebben, om alle bijbehorende gegevens in de database op te zoeken en weer te geven op die pagina.
 

29/03/2011 20:48:29
Quote Anchor link
Ah je moet gewoon leren dynamisch te scripten.
Je hebt het voorstel al in de database, dus dat kan je er dan ook gewoon weer uittrekken, zonder een speciale pagina aan te maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.