Gamelijst

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

13/10/2011 19:11:09
Anchor link
Hoi

Je ziet heel vaak op games sites dat er staat "Voegtoe aan min games!"

Dat wil ik ook op mijn game website http://www.thegamersworld.nl


en dan aan je account gekoppeld

Weet iemand iets


Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:57:29
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 19:12:59
Anchor link
Het valt mij op dat het niveau op PHPhulp steeds verder achteruit gaat. Kan alsjeblieft een moderator hier even op reageren?
 

13/10/2011 19:13:31
Anchor link
wat?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/10/2011 19:15:29
Anchor link
leer php
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

13/10/2011 19:17:25
Anchor link
Nee, formuleer je vraag beter.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:17:32
Anchor link
Lekker behulpzaam vandaag, hè... ;-)

Je zou dit kunnen opslaan in een database, in een tabel: favorieten.
Verder raad ik wel aan de Topicstarter aan om in het vervolg iets uitgebreider te zijn.
Gewijzigd op 13/10/2011 19:18:15 door - Ariën -
 

13/10/2011 19:24:41
Anchor link
hoe moet ik dit dan uitbreiden ik heb niks meer te vertellen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:33:20
Anchor link
Waar loop je op vast en wat heb je al geprobeerd.
 

13/10/2011 19:35:01
Anchor link
ik heb niks geprobeerd ik wil eigenlijk gewoon even een begin en de rest kan ik wel zelf

als jij uitlegt hoe ik een begin krijg doe ik de rest
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:37:42
Anchor link
Wat weet je al van PHP? We willen graag helpen, maar je moet zelf ook enige ervaring hebben in de PHP-wereld.

We maken het namelijk niet zomaar voor je, tenzij je een vacature plaatst in het vacatureforum (conform de voorwaarden)
Gewijzigd op 13/10/2011 19:37:54 door - Ariën -
 

13/10/2011 19:38:39
Anchor link
ja ik weet wel veel van php kijk maar op mijn website http://www.thegamersworld.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:42:09
Anchor link
Zoals ik al zei, je moet een tabel aanmaken in de database. Daarin zet je de velden:
userID, ID, Type

UserID = De username van de user die de favoriet opslaat
ID = De ID van de favoriet die hij opslaat
Type = Het type favoriet, bijv, een Game, Video, Filmpje etc. Erg handig mocht je meer favorieten toe gaan staan op je site voor verschillende dingen.
 

13/10/2011 19:44:16
Anchor link
maar hoe zet ik het erin met die link die achter Voegtoe aan mijn games
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:49:03
Anchor link
Je plaatst er een linkje bij met:
favoriet.php?id=1337&type=game

Verder moet je in favoriet.php even $_GET['id'] en $_GET['type'] uitlezen, in een query plaatsen (denk om sql-injection) en voila.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/10/2011 22:55:40
Anchor link
Beste Jardi,

Ik kan me de reacties wel voorstellen. En zeker wanneer je vraagt om een beginnetje. In principe is het eigenlijk dat je het beginnetje wel zou moeten snappen/kunnen als je PHP kan. Maar dan rest de vraag nog: "wanneer snap en kan je PHP". Dat is het zelfde als auto rijden. Heb me rijbewijs wel, maar haal per maand 30 bekeuringen en rij 3x schade. Conclusie: ik kan auto rijden want heb een papiertje of kan het aantoonbaar maken maar de werkelijkheid is dat ik het niet kan, want anders zou ik niet zoveel bekeuringen hebben en schade.

Om terug naar het topic te gaan. Als ik zo kijk naar de vraagstelling dan denk ik, dit script zou niet zo moeilijk moeten zijn en is dit het toch, laat dan vooral zien wat je wel kan en hebt! maak dus een opzet, het moet natuurlijk wel echt een opzet zijn en niet 3 regeltjes. Ook geen 1000 regels want het moet wel relevant zijn.

Want zoals het nu overkomt is het van:
probleem: ik heb geen script
gedachte: ik wil een script:
oplossing: maken jullie maar even een basis voor een script en als ik er niet uit kom met de basis vraag ik het nog wel een keer.

Ja en dan kom toch al gauw erop uit dat jouw naam straks onder het script staan terwijl je het niet zelf gemaakt hebt. En ja, dan is het begrijpelijk dat alleen de zon voor niet op gaat.

Ik sluit voor nu het topic en denk dat je later beter een nieuw topic kan openen met een opzet (niet van iemand anders, maar van jou). En met een duidelijke vraagstelling.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.