Gamesite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:08:47
Quote Anchor link
Beste,

Wat vinden jullie van mijn gamesite.
En hij is nog niet af.
http://hoorn.dyndns.org/

Graag jullie meningen
Gewijzigd op 04/04/2011 19:09:13 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:39:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:09:31
Quote Anchor link
- Background is te klein....
- Waarom geen list-items (li) voor je menu?
- Site is net niet valid
- geen align="center" gebruiken, maar text-align:center in CSS
Gewijzigd op 04/04/2011 19:12:00 door - Ariën -
 
Sander A

Sander A

04/04/2011 19:11:56
Quote Anchor link
Je achtergrond staat niet over de gehele achtergrond, alleen linksboven,

Het ontwerp is verder heel simpel,

Probeer div's niet uit te lijnen met align center, verwerk dat in de CSS
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:14:25
Quote Anchor link
@Aar, Sander A:
je gebruikt de verkeerde resolutie....
Ben ik nog niet gewend sorry komt nog wel.
valid komt later ook nog wel
ik gebruik align="center" en text-align:center in CSS
Gewijzigd op 04/04/2011 19:15:19 door Maarten PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:17:13
Quote Anchor link
PHPer PHPer op 04/04/2011 19:14:25:
@Aar, Sander A:
je gebruikt de verkeerde resolutie....

Daar ga ik mijn resolutie niet voor aanpassen.
In mijn ogen is jouw antwoord gewoon een dom ondoordacht antwoord....
Gewijzigd op 04/04/2011 19:17:36 door - Ariën -
 
Sander A

Sander A

04/04/2011 19:17:14
Quote Anchor link
Wij gebruiken de verkeerde resolutie?

Nee, jij moet je background gewoon zo instellen dat hij altijd uitvuld middels CSS...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:18:08
Quote Anchor link
Quote:
ik gebruik align="center" en text-align:center in CSS

Alleen in CSS moet het, als je het goed wilt doen.

PS: Waag het overigens niet om resize-window javascriptjes te gebruiken.. ;-)
Gewijzigd op 04/04/2011 19:19:05 door - Ariën -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 19:18:57
Quote Anchor link
Dit vind ik geen gamesite layout,
Plaatje vlak vlak vlak is geen gamesite.
Er is helemaal niet over nagedacht.



Toevoeging op 04/04/2011 19:19:57:

@Sander 15,4 inch niet volledig gevult
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:25:36
Quote Anchor link
Ik heb voor alles nog niet op school gezeten en dan verwachten jullie zoveel ik heb alles mezelf aangeleerd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:28:59
Quote Anchor link
Dat verwachten we niet, het is opbouwende kritiek, positief bedoelde kritiek waarmee je wat kan doen.

Ikzelf bouwde vroeger zelf ook nog sites in tabellen, terwijl een klein deel al adviseerde om CSS te gebruiken. Nu bouw ik alles in CSS :-)
Gewijzigd op 04/04/2011 19:33:40 door - Ariën -
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:36:16
Quote Anchor link
Tja het kan ook aan mij liggen want ik weet nog niet zo echt of ik tegen kritiek kan

EDIT:
Ik zou graag willen weten hoe ik die background stomme resolutie probleem kan oplossen
Gewijzigd op 04/04/2011 19:38:12 door Maarten PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:55:08
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 20:19:25
Quote Anchor link
- Aar - op 04/04/2011 19:55:08:


Ziet er gaaf uit ik ga het proberen
krijg hem niet aan de praat met css backgrounds op de body selector
Gewijzigd op 04/04/2011 20:30:17 door Maarten PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 20:35:06
Quote Anchor link
PHPer PHPer op 04/04/2011 20:19:25:
- Aar - op 04/04/2011 19:55:08:


Ziet er gaaf uit ik ga het proberen
krijg hem niet aan de praat met css backgrounds op de body selector

vertel?
 

04/04/2011 20:56:38
Quote Anchor link
- Aar - op 04/04/2011 20:35:06:
PHPer PHPer op 04/04/2011 20:19:25:
- Aar - op 04/04/2011 19:55:08:


Ziet er gaaf uit ik ga het proberen
krijg hem niet aan de praat met css backgrounds op de body selector

vertel?


Is misschien niet de beste manier maar het werkt ^^:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="afbeelding" width="100%" height="100%" style="z-index:-1;left:0px;top:0px;position:absolute;" />
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 20:59:51
Quote Anchor link
CSS!!!
 

04/04/2011 21:03:13
Quote Anchor link
Ja... heb hetzelfde al 1000x in CSS gepropeerd zonder resultaat. Je kan de Image tag echter wel een class geven en de css code daar in zetten ^^
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/04/2011 23:34:51
Quote Anchor link
Hier staan wat manieren http://css-tricks.com/perfect-full-page-background-image/
Gewijzigd op 04/04/2011 23:35:51 door Joey Drieling
 
Maarten PHP

Maarten PHP

05/04/2011 15:16:19
Quote Anchor link
Joey Drieling op 04/04/2011 23:34:51:


Hartelijk bedankt.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/04/2011 15:19:08
Quote Anchor link
Ik heb toevallig een hele kleine resolutie op mijn pc en ik had geen idee wat de achtergrond moest voorstellen. Na uitzoomen tot 40% zag ik dat het om black ops ging.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

05/04/2011 15:21:12
Quote Anchor link
Ja klopt.
Maar een probleem die oplossing van Joey had ik geprobeerd alleen werkt het niet goed.
Ik had me resolutie aangepast maar ik zie geen scrollbalken hoe moet ik dit oplossen.

Als hier geen oplossing op is dan gebruik ik de manier van Dillen Meijboom.
Gewijzigd op 05/04/2011 15:22:22 door Maarten PHP
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.