Garage

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Thymen akker

thymen akker

22/02/2009 15:41:00
Quote Anchor link
ik ben nou bijna klaar met mijn garage.
maar ik stuitte op een probleem.

ik wil dat je de plaatjes kunt zien en dat laat hij niet zien :(
het geld en schade wel maar plaatjes nee hoor !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
<?php
  include("../config.php");
  if(! check_login()) {
    header('Location: ../login.php');
    exit;
  }

if ($jisin == 1) {
 header('Location: ../jisin.php');
 }


?>

<?
if($_GET['mode'] == sell){
$auto1 = mysql_query("SELECT * FROM `garage` WHERE `login`='$data->login' AND `id`='{$_GET['x']}'");
$auto = mysql_fetch_object($auto1);
if($auto->login != $data->login){
$error = 1;
}

if($error == ""){
$includ = $auto->waarde/100;
$schadekosten = $auto->damage*$damage;
$waarde = $auto->waarde-$schadekosten;
$showwaarde = number_format($waarde, 0, '.', '.');
mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`+'$waarde' WHERE `id`='$data->id'");
mysql_query("DELETE FROM `autos` WHERE `id`='$auto->id'");
$error = verkocht;
}}

if($_GET['mode'] == repair){
$auto1 = mysql_query("SELECT * FROM `garage` WHERE `login`='$data->login' AND `id`='{$_GET['x']}'");
$auto = mysql_fetch_object($auto1);
if($auto->login != $data->login){
$error = 1;
}

if($error == ""){
$damage = $auto->waarde/100;
$schadekosten = $auto->damage*$damage;
if($data->cash < $schadekosten){
$error = 2;
}
else{
mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`-'$schadekosten' WHERE `id`='$data->id'");
mysql_query("UPDATE `garage` SET `damage`='0' WHERE `id`='$auto->id'");
$error = niks;
}}}

if($error == 1){
?>

<html>
<head>
<title>The Sicilians</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css">

</head>
<table width="100%">
    <tr>
        <td align="center">
            <br><br><br><br>
            <table class="div_popup_error" align="center">
                <tr>
                    <td style="color:red">
                        <b>FOUT!</b><br><br>Deze auto is helemaal niet van jou!                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <br><br>
                                                    <a href="#" onclick="history.go(-1); return false" class="error_ok">OK</a>
                                            </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>
        </div>
    </td>
    </tr>

    </table>
    </td>
<?}if($error == 2){?>
<table width="100%">
    <tr>
        <td align="center">
            <br><br><br><br>
            <table class="div_popup_error" align="center">
                <tr>
                    <td style="color:red">
                        <b>FOUT!</b><br><br>Je hebt niet genoeg geld om je auto te kunnen repareren                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <br><br>
                                                    <a href="#" onclick="history.go(-1); return false" class="error_ok">OK</a>
                                            </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>
        </div>
    </td>
    </tr>

    </table>
    </td>
<?}
if($error == niks){?>
            <table width="100%">
    <tr>
        <td align="center">
            <br><br><br><br>
            <table class="div_popup" align="center">
                <tr>
                    <td>
                        Je hebt je auto gerepareerd, hij heeft weer 0% damage!                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <br><br>
                            <a href="index.php?a=garage" class="msg_ok">Klik hier indien je niet automatisch verder gaat.</a>
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>
<script language="javascript">
    setTimeout("document.location.href='index.php?a=garage'",(3000*2));
</script>
        </div>
    </td>
    </tr>

    </table>
    </td>
<?}if($error == verkocht){?>
            <table width="100%">
    <tr>
        <td align="center">
            <br><br><br><br>
            <table class="div_popup" align="center">
                <tr>
                    <td>
                        Je hebt je auto verkocht voor &euro;<?echo$showwaarde;?>,-                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <br><br>
                            <a href="index.php?a=garage" class="msg_ok">Klik hier indien je niet automatisch verder gaat.</a>
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>
<script language="javascript">
    setTimeout("document.location.href='index.php?a=garage'",(3000*2));
</script>
        </div>
    </td>
    </tr>

    </table>
    </td>
<?
}if($error == ""){
?>

                    <div class="title_bg">
            <div class="subtitle">Garage</div>
        </div>

        <div style="background-color:#d5d2c0; padding:10px; padding-top:4px;">
        <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr><td>
                    <table width="97%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" class="mod_list">
<?
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM `garage` WHERE `login`='{$data->login}'");
      while($list = mysql_fetch_object($dbres))
{

$plaatje = array("","alfa_romeo _fnm_2000_jk.jpg","golf.jpg","1967-fordmustang gt500.jpg","seat.jpg","2rover.jpg","delorean.jpg","2CadillacV16.jpg","cadillac.jpg","pontiac.jpg","2chrysler.jpg","audir8.jpg","mustang.jpg","gmc.jpg","hummer.jpg","2rolls.jpg","viper.jpg","ferarri.jpg");
$naam = array("","Alfa_romeo","Golfkar","Mustang Shelby GT500","Seat Cordoba","Rover","DeLorean DMC","Cadillac V16","Cadillac","Pontiac Firebird","Chrysler","Audi R8","Mustang","GMC","Hummer","Rolls Royce","Dodge Viper","Ferrari Spyder");
$plaatje = $plaatje[$list->naam];
$naam = $naam[$list->naam];
$damage = $list->waarde/100;
$schadekosten = $list->damage*$damage;
$waarde = number_format($list->waarde-$schade, 0, '.' , '.');
?>

                <tr>
                    <td colspan="3"><font size="4" style="padding-left:7px;"><font size="4"><?echo$naam;?></font></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td rowspan="4" width="120px" align="center"><img src="../images/<?echo$plaatje;?>" width="100"></td>
                    <td width="18px" align="center"><img src='../images/icons/money.gif'></td>
                    <td>Waarde: <b>&euro; <?echo$waarde;?></b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td width="18px" align="center"><img src='../images/icons/error.gif'></td>
                    <td>damage: <b><?echo$list->damage;?> %</b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td width="18px" align="center"><a href="index.php?a=garage&mode=repair&x=<?echo$list->id;?>"><img src="images/icons_gif/wrench.gif" border="0" alt="Repareer!"></a></td>
                    <td><b><a href="index.php?a=garage&mode=repair&x=<?echo$list->id;?>">Repareer</a></b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td width="18px" align="center"><a href="index.php?a=garage&mode=sell&x=<?echo$list->id;?>"><img src="images/icons_gif/money_add.gif" border="0" alt="Verkoop!"></a></td>
                    <td><b><a href="index.php?a=garage&mode=sell&x=<?echo$list->id;?>">Verkoop</a></b></td>
                </tr>
<?
}if(mysql_num_rows($dbres) == 0){
?>

<i>Je hebt geen auto's</i>
<?
}
?>

            </table>
                    </td></tr></table>
        </div>

        <table width='100%' cellspacing='2' cellpadding='2'>
            <tr>

                <td class='content_bottom'></td>
            </tr>
        </table>
                </div>
    </td>
    </tr>

    </table>
    </td>
<?
}
?>


db:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
--
-- Tabel structuur voor tabel `garage`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `garage` (
  `id` int(4) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `login` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `naam` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `waarde` int(6) NOT NULL DEFAULT '0',
  `damage` char(3) NOT NULL DEFAULT '',
  `stad` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `safe` char(1) NOT NULL DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2122 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `garage`
--


db cars:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
--
-- Tabel structuur voor tabel `cars`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `cars` (
  `naam` varchar(16) NOT NULL DEFAULT '',
  `url` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
  `waarde` varchar(6) NOT NULL DEFAULT '',
  `auto` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
  FULLTEXT KEY `naam` (`naam`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `cars`
--

INSERT INTO `cars` (`naam`, `url`, `waarde`, `auto`) VALUES
('Alfa Romeo', 'images/alfa_romeo%20_fnm_2000_jk.jpg', '25000', 'Alfa Romeo'),
('Aston Martin', 'images/aston_martin_db3s.jpg', '60000', 'Aston Martin'),
('Buick Cabrio', 'images/buick_cabrio.jpg', '30000', 'Buick Cabrio'),
('Caddillac Sedan', 'images/caddillac_sedan.jpg', '40000', 'Caddillac Sedan'),
('Chevy Camaro', 'images/chevy_camaro_ss.jpg', '85000', 'Chevy Camaro'),
('Dodge Dart', 'images/dodge_dart.jpg', '12500', 'Dodge Dart'),
('Ford Mustang', 'http://www.al-pacino.nl/images/ford_fairlane.jpg', '22500', 'Ford Mustang'),
('Ford Fairlane', 'images/ford_mustang.jpg', '5000', 'Ford Fairlane'),
('Mustang Shelby G', 'images/1967-fordmustang gt500.jpg', '170000', 'Ford mustang shelby GT500'),
('Mercury Cougar', 'images/mercury_cougar.jpg', '145000', 'Mercury Cougar');

groetjes thymen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:59:10
 
- -

- -

22/02/2009 16:39:00
Quote Anchor link
Omg wat is dit ranzig, backticks in querys, geen tabs, blegh! Schrijf het voortaan zelf ipv te jatten!
 
Thymen akker

thymen akker

22/02/2009 17:30:00
Quote Anchor link
en heb je al een oplossing?
ik vraag toch niet voor hoe "ranzig" het geschreven is?
ik vraag voor een oplossing ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.