Gastenboek, bericht lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ik heb een gastenboek op mijn website staan die nog niet helemaal aan mijn wensen voldoet.

Ik plaats een bericht zoals:

"Hallo allemaal,
Het was een heel leuk weekend,
ik hoop dat we dit nog eens over kunnen doen!

Groetjes,
Stef"

Dit bericht wordt in mijn database opgeslagen en op het gastenboek lezen pagina worden de berichten weergegeven. Het zelfde bericht ziet er zo uit in mijn berichten weergeven pagina:

"Hallo allemaal, Het was een heel leuk weekend, ik hoop dat we dit nog eens over kunnen doen! Groetjes, Stef"

Alles staat aan elkaar geschreven.

Ik wil er voor zorgen dat mijn berichten opgeslagen en getoond worden met de lay-out waarin de gebruiker het bericht heeft geschreven.

Mijn PHP voor het schrijven van het bericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?PHP

/* Kijken of er iets gepost wordt. */
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    /* Kijken of er op de knop GO wordt geklikt. */
    if(isset($_POST['Go']))
    {

          /* Kijken of er een naam is ingevuld. */
             if(isset($_POST['Naam']) && $_POST['Naam'] != '')
             {

                /* Kijken of er een bericht is ingevuld. */
                                        if(isset($_POST['Bericht']) && $_POST['Bericht'] != '')
                                        {
                                            
                                                            /* Query uitvoeren om de gegevens in de database te plaatsen. */
                                                            $cQuery =
                                                            "
                                                                INSERT INTO
                                                                    gastenboek
                                                                    (
                                                                            Naam,
                                                                            Email,
                        Bericht
                                                                    )
                                                                VALUES
                                                                    (
                                                                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['Naam'])."',
                                                                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['Email'])."',
                                                                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['Bericht'])."'
                                                                    )
                                                            "
;
                                                            
                                                            /* Resultaat van de query. */
                                                            $cResultaat = mysql_query($cQuery);
                                                            
                                                            /* Kijken of de query is gelukt. */
                                                            if(!$cResultaat)
                                                            {

                                                                /* Fout opgetreden met invoeren van gegevens. */
                                                                echo 'Er is een fout opgetreden met het aanmaken van jouw bericht, <a href="javascript: history.go(-1)"class="link_orange">Terug</a>.';
                                                                exit();
                                                            }

                                                            else
                                                            {                                                  
                                                                /* Bericht is succesvol aangemaakt. */
                                                                echo 'Bericht succesvol aangemaakt!<br><br>';
                                                            }}

                else
                                        {
                                            /* bericht is niet geldig. */
                                            echo 'U heeft geen bericht ingevult, <a href="javascript: history.go(-1)"class="link_orange">Terug</a><br><br>';
                                            exit();
            } }

        else
        {
            /* Geen gnaam ingevuld. */
            echo 'U heeft geen naam ingevuld, <a href="javascript: history.go(-1)"class="link_orange">Terug</a><br><br>';
            exit();
        }
    }
}

?>


Heeft iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:12:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/11/2009 15:16:00
Quote Anchor link
Bij het opslaan hoeft er niks te gebeuren. Je moet alleen even nl2br() aanroepen bij het tonen van het bericht.
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Ik weet helaas ook niet hoe ik dat moet doen...

Mijn php voor berichten tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?PHP

# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);

# Query uitvoeren
$Query =
"
    SELECT
        ID,
        Naam,
        Bericht
    FROM
        gastenboek
    ORDER BY
        ID
    DESC
"
;

# Resultaat van de query
$Result = mysql_query($Query);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$Result)
{

    # Fout in query
    echo 'Foutje opgetreden: '.mysql_error();
}

else
{
    # Kijken of er wel resultaten zijn
    if(mysql_num_rows($Result) == 0)
    {

        # Geen resultaten
        echo 'Er staan geen resultaten in de database.';
    }

    else
    {
        # While loop uitvoeren om gegevens te laten zien
        while($Row = mysql_fetch_assoc($Result))
        {

            echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>'.$Row['Bericht'].'</p><br></div></div><br>'
        ;}
    }
}


?>
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

08/11/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Hier toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>'.nl2br($Row['Bericht']).'</p><br></div></div><br>'
?>
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

08/11/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Deze rij (rij 42):

echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>'.$Row['Bericht'].'</p><br></div></div><br>'

vervangen voor dit:

echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>' . nl2br($Row['Bericht']) . '</p><br></div></div><br>'

Dat zou moeten werken...
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Thanks,

het werkt perfect!
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Nu ik aan het testen was of dit goed werkt, kwam ik op een volgend probleem.
Als er meerdere berichten in mijn gastenboek komen te staan dan gaan er berichten uit de lay-out van de website verschijnen.

Ik laat de berichten achter elkaar zien, alleen wil ik niet dat er zoveel berichten op een pagina komen te staan.

Hoe zou ik dit op kunnen lossen?
Door met meerdere pagina's te werken?
Door een maximum aantal berichten te stellen?

Of hoe wordt dit normaal gedaan en hoe zou ik dit moeten doen?

alvast bedank!

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stef van de Ven
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

08/11/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Hier een kant en klare toepassing daarvoor

http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/1715/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.