Gastenboek tekst probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 13:18:37
Quote Anchor link
Hallo mensen, ik ben sinds kort bezig met een website voor mijn vrouw.
Nu loop ik vast op een bepaald punt dat is dus een gastenboek.

Ik ben zover dat ik een gastenboek.php, verwerk.php en een reacties.txt heb.

Het gastenboek.php is zeg maar waar de mensen opkomen en dan een berichtje kunnen schrijven.
Als men dan op verzenden drukt dan doet de verwerk.php zijn werk en die stuurt dan de berichtjes naar de reacties.txt.

En dan gaat het fout.
Het werkt allemaal wel, ik krijg op de site de berichten netjes onder elkaar te zien, maar telkens als er een nieuw berichtje bij komt dan word het lettertype verkleint, dit gaat door tot het niet meer leesbaar is.

Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen zodat het lettertype gewoon hetzelfde blijft?

De site waar ik het over heb is www.laura-jewels.nl

Ik ben een nieuweling met php, de basis van html kom ik wel uit maar ben nu al dagen aan het uitzoeken wat het kan zijn maar tevergeeft.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:34:58
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/07/2010 13:20:13
Quote Anchor link
ik heb net 2 maal aaa getikt, en het lettertype blijft gelijk.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/07/2010 13:29:01
Quote Anchor link
Misschien handig om te controleren of er wat wordt ingevoerd.
Volgens mij is spammen in het gastenboek geen uitdaging.
Sortering is bewust zo gekozen? Ik zou de meest recente bovenaan zetten ipv de oudste.
 
John D

John D

26/07/2010 13:31:06
Quote Anchor link
ook wat toegevoegd maar geen kleiner lettertype, browser=Firefox.
ik zou de sortering omgooien, meest recente entry eerst en de oudste laatst.
 
Aya Azumi

Aya Azumi

26/07/2010 13:32:27
Quote Anchor link
In IE word hij idd. steeds kleiner en in FF is hij normaal.
Je hebt ze wel vaste waarde mee gegeven in de css?
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 13:38:20
Quote Anchor link
He... wat raar dus in firefox doet die het wel normaal.
Ik gebruik internet explorer 8 en die doet steeds het lettertype kleiner maken.

De layout is niet bewust, was meer aan het uitproberen etc tot het er goed uitzag.

Alvast bedankt voor de sneller reply's
Gewijzigd op 26/07/2010 14:26:34 door Levi Heimgartner
 
B a s
Beheerder

B a s

26/07/2010 13:42:25
Quote Anchor link
Het komt omdat je als je gastenboek berichten wegschrijft het volgende gebruikt:

<h5>Geschreven door:

Die </h5> zie ik nergens, waardoor er een <h5> in een </h5> komt etc.
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 13:51:20
Quote Anchor link
Oh!! zo stom van mij... sjonge jonge jonge...
Heb ik daar zolang naar zitten zoeken (schaam me diep)

Nu is het goed.
Heel erg bedankt voor jullie tijd!
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/07/2010 13:54:31
Quote Anchor link
Geeft wel een leuk effect, zoals de star wars intro's.... Geeft me meteen een idee voor een leuk script :D
 
Aya Azumi

Aya Azumi

26/07/2010 13:55:04
Quote Anchor link
Lol,

Welkom in het wereldje programmeren. De meeste fouten zijn van die kleine dingen.
Het leukste is ze te vinden ^_^ ( je kan er uren aan kwijt zijn)
 
- Raoul -

- Raoul -

26/07/2010 13:55:36
Quote Anchor link
Misschien zou het ook handig zijn om het IP adres van de gebruiker bij te houden in een ander bestandje?
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 14:02:56
Quote Anchor link
Ip adres bijhouden?
ik ben nieuw met php haha, zou niet weten hoe dat moet.
ben begonnen met het uitzoeken van een anti spam beveiliging.

kleine foutjes inderdaad aya maar oh zo moordend :)
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 14:09:50
Quote Anchor link
gastenboek doet het niet ik krijg tezien

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.52 (Red Hat) Server at www.laura-jewels.nl Port 80
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 14:17:29
Quote Anchor link
Je moet ff al je berichten wissen op je site
Gewijzigd op 26/07/2010 14:17:45 door nick van der heijden
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 14:27:12
Quote Anchor link
hmm, heb ze gewist maar nogsteeds hetzelfde probleem.. raar
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 14:28:37
Quote Anchor link
heeft u email of msn dan kunnen we mssn ff samen naar kijken anders moet het via phphulp zo doen
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 14:29:23
Quote Anchor link
dank u voor uw tijd..
Gewijzigd op 27/07/2010 14:57:34 door Levi Heimgartner
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.