Gastenboek tekst probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 13:18:37
Quote Anchor link
Hallo mensen, ik ben sinds kort bezig met een website voor mijn vrouw.
Nu loop ik vast op een bepaald punt dat is dus een gastenboek.

Ik ben zover dat ik een gastenboek.php, verwerk.php en een reacties.txt heb.

Het gastenboek.php is zeg maar waar de mensen opkomen en dan een berichtje kunnen schrijven.
Als men dan op verzenden drukt dan doet de verwerk.php zijn werk en die stuurt dan de berichtjes naar de reacties.txt.

En dan gaat het fout.
Het werkt allemaal wel, ik krijg op de site de berichten netjes onder elkaar te zien, maar telkens als er een nieuw berichtje bij komt dan word het lettertype verkleint, dit gaat door tot het niet meer leesbaar is.

Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen zodat het lettertype gewoon hetzelfde blijft?

De site waar ik het over heb is www.laura-jewels.nl

Ik ben een nieuweling met php, de basis van html kom ik wel uit maar ben nu al dagen aan het uitzoeken wat het kan zijn maar tevergeeft.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:34:14
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/07/2010 13:20:13
Quote Anchor link
ik heb net 2 maal aaa getikt, en het lettertype blijft gelijk.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/07/2010 13:29:01
Quote Anchor link
Misschien handig om te controleren of er wat wordt ingevoerd.
Volgens mij is spammen in het gastenboek geen uitdaging.
Sortering is bewust zo gekozen? Ik zou de meest recente bovenaan zetten ipv de oudste.
 
John D

John D

26/07/2010 13:31:06
Quote Anchor link
ook wat toegevoegd maar geen kleiner lettertype, browser=Firefox.
ik zou de sortering omgooien, meest recente entry eerst en de oudste laatst.
 
Aya Azumi

Aya Azumi

26/07/2010 13:32:27
Quote Anchor link
In IE word hij idd. steeds kleiner en in FF is hij normaal.
Je hebt ze wel vaste waarde mee gegeven in de css?
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 13:38:20
Quote Anchor link
He... wat raar dus in firefox doet die het wel normaal.
Ik gebruik internet explorer 8 en die doet steeds het lettertype kleiner maken.

De layout is niet bewust, was meer aan het uitproberen etc tot het er goed uitzag.

Alvast bedankt voor de sneller reply's
Gewijzigd op 26/07/2010 14:26:34 door Levi Heimgartner
 
B a s
Beheerder

B a s

26/07/2010 13:42:25
Quote Anchor link
Het komt omdat je als je gastenboek berichten wegschrijft het volgende gebruikt:

<h5>Geschreven door:

Die </h5> zie ik nergens, waardoor er een <h5> in een </h5> komt etc.
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 13:51:20
Quote Anchor link
Oh!! zo stom van mij... sjonge jonge jonge...
Heb ik daar zolang naar zitten zoeken (schaam me diep)

Nu is het goed.
Heel erg bedankt voor jullie tijd!
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/07/2010 13:54:31
Quote Anchor link
Geeft wel een leuk effect, zoals de star wars intro's.... Geeft me meteen een idee voor een leuk script :D
 
Aya Azumi

Aya Azumi

26/07/2010 13:55:04
Quote Anchor link
Lol,

Welkom in het wereldje programmeren. De meeste fouten zijn van die kleine dingen.
Het leukste is ze te vinden ^_^ ( je kan er uren aan kwijt zijn)
 
- Raoul -

- Raoul -

26/07/2010 13:55:36
Quote Anchor link
Misschien zou het ook handig zijn om het IP adres van de gebruiker bij te houden in een ander bestandje?
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 14:02:56
Quote Anchor link
Ip adres bijhouden?
ik ben nieuw met php haha, zou niet weten hoe dat moet.
ben begonnen met het uitzoeken van een anti spam beveiliging.

kleine foutjes inderdaad aya maar oh zo moordend :)
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 14:09:50
Quote Anchor link
gastenboek doet het niet ik krijg tezien

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.52 (Red Hat) Server at www.laura-jewels.nl Port 80
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 14:17:29
Quote Anchor link
Je moet ff al je berichten wissen op je site
Gewijzigd op 26/07/2010 14:17:45 door nick van der heijden
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 14:27:12
Quote Anchor link
hmm, heb ze gewist maar nogsteeds hetzelfde probleem.. raar
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 14:28:37
Quote Anchor link
heeft u email of msn dan kunnen we mssn ff samen naar kijken anders moet het via phphulp zo doen
 
Levi Heimgartner

Levi Heimgartner

26/07/2010 14:29:23
Quote Anchor link
dank u voor uw tijd..
Gewijzigd op 27/07/2010 14:57:34 door Levi Heimgartner
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.