gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Jack maessen

jack maessen

01/02/2010 22:26:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een gastenboek van internet geplukt met het volgende probleem:

De berichten worden op een of andere manier niet uit de database gehaald of in ieder geval; niet getoond. Wel wordt er getoond in toon.php :

Geplaatst door:
E-mail:
Bericht:

Maar hier staat niets achter....

2 belangrijkste bestanden zijn

toevoegen.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
ob_start();
  include "verbinding.php";
include "forum_ubb.php";
  if ($_POST["submit"]) {
      if(isset($_COOKIE['gastenboekcookie'])){
        die("Om fout gebruik (flooding / dubbelposts) van het forum te voorkomen kun je slechts 1 bericht per minuut plaatsen.");
        exit();
    }

    $naam = $_POST['naam'];
      $email = $_POST['email'];
      $msg = $_POST['msg'];
    
      $naam = htmlspecialchars($naam);
      $email = htmlspecialchars($email);
      $msg = htmlspecialchars($msg);
    
      $naam = strip_tags($naam);
      $email = strip_tags($email);
      $msg = strip_tags($msg);
    /* scheldwoordfilter je kan zelf nog toevoegen */
        $msg = addslashes($msg);
      
     /*einde scheldwoord filter*/
      $sql = "INSERT INTO Guestbook SET Name='$naam', Email='$email', Message='$msg'";
      $query = mysql_query($sql) or die("bericht niet geplaatst!");
      echo "Bericht succesvol geplaatst! <a href=\"toon.php\">Terug naar  gastenboek</a>";
      setcookie("gastenboekcookie","geset",time()+100,"/");
  }
else { ?>


<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>
">
Naam: <input type="text" name="naam"><br>
Email: <input type="text" name="email"><br>
Bericht: <textarea name="msg" rows="5" cols="30"></textarea><br>
<input type="submit" name="submit" value="Plaats bericht">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 }
  ?>


en toon.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
      include("forum_ubb.php");
    include("verbinding.php");
      $query = "SELECT Name, Email, Message FROM Guestbook ORDER BY ID Desc";
      $result = mysql_query($query) or die ("mysql error!");
    $num = mysql_num_rows($result);
 
  while($obj=mysql_fetch_object($result)){
    $name = $obj->Name;
    $email = $obj->Email;
    $msg = $obj->Message;
?>

<table border="1" align="center">
<tr><td>Geplaatst door:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$name;?>
</td></tr>
<tr><td>E-mail:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$email;?>
</td></tr>
<tr><td>Bericht:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=replace($msg);?>
</td></tr>
</table><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


<center><a href="toevoegen.php">Voeg een bericht toe</a></center>

Bovendien krijg ik nog een error in toevoegen.php

Notice: Undefined index: submit in C:\wamp\www\toevoegen.php on line 5


Kan iemand me hierbij helpen...

Alvast bedankt...
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:45:39
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Quote:
Kan iemand me hierbij helpen...


Wil je wel advies geven. Gebruik dit script niet, is namelijk "bagger".

Weet je zelf al wat van PHP/Mysql af? Zo niet, bekijk deze tuts eens.

- http://phptuts.nl/view/39/
- http://phptuts.nl/view/35/
- http://phptuts.nl/view/41/
 
Jack maessen

jack maessen

01/02/2010 22:33:00
Quote Anchor link
ik kan dingen begijpen als ik de code lees en wat kleine aanpassingen maken maar ben echt niet in staat om zelf zo´n script te maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/02/2010 22:48:00
Quote Anchor link
..totdat je de vorige post las en bij de eerste link begon.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 22:55:00
Quote Anchor link
Quote:
..totdat je de vorige post las en bij de eerste link begon.


inderdaad.

Omdat ik in een slechte bui ben heb ik 1 HELE SIMPELE gemaakt, jij mag hem verder bouwen.

reactie_plaatsen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?PHP

# Connectie met de database maken
require_once 'connect_db.php';

# Error is false
$Error = false;
# Array voor de messages
$Message = array();

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of naam leeg is
    if(empty($_POST['naam']))
    {

        # Geen naam ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een naam in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of email adres leeg is
    if(empty($_POST['email']))
    {

        # Geen email adres ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een email adres in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of bericht leeg is
    if(empty($_POST['bericht']))
    {

        # Geen bericht ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een bericht in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of error false is
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            INSERT INTO
                berichten
                (
                     naam,
                    email,
                    bericht,
                    ip,
                    datum
                )
                VALUES
                (
                     '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bericht'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."',
                    NOW()
                )
        "
;
        
        # Resultaat van de query
        $Result = mysql_query($Query);
        
        # Kijken of de query is gelukt
        if(!$Result)
        {

            # Fout opgetreden in de query
            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            # Succesvol in database geplaats
            $Message[] = 'U bericht is succesvol geplaatst.';
        }
    }
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Bericht Plaatsen</title>
</head>

<body>
<h3>Bericht Plaatsen</h3>
<p>
<?PHP

# Kijken of er een message is
if(!empty($Message))
{

    # Message(s) laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>

</p>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <table width="400" border="0">
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Email adres:</td>
      <td><input type="text" name="email" id="email" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bericht:</td>
      <td><textarea name="bericht" id="bericht" cols="45" rows="5"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Plaatsen" /> <input type="reset" name="reset" id="reset" value="Wissen" /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
</body>
</html>


gastenboek.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?PHP

# Connectie met de database maken
require_once 'connect_db.php';

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Gastenboek</title>
</head>

<body>
<h3>Gastenboek</h3>
<p>
<?PHP

# Query uitvoeren
$Query =
"
    SELECT
        naam,
        email,
        bericht
    FROM
        berichten
    ORDER BY
        datum
    DESC
"
;

# Resultaat van de query
$Result = mysql_query($Query);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$Result)
{

    # Fout opgetreden in de query
    echo 'Er is een fout opgetreden, fout: '.mysql_error();
}

else
{
    # Kijken of er wel resultaten zijn
    if(mysql_num_rows($Result) == 0)
    {

        # Geen resultaten in de database
        echo 'Er staan geen berichten in de database.';
    }

    else
    {
        # Begin van de tabel
        echo '<table width="400" border="0">';
        
        # While loopje uitvoeren om de berichten te tonen
        while($Row = mysql_fetch_assoc($Result))
        {

            echo '
                    <tr>
                        <td>Naam:</td>
                        <td>'
.$Row['naam'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td>Email adres:</td>
                        <td>'
.$Row['email'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td>Bericht:</td>
                        <td>'
.$Row['bericht'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td colspan="2">-----------------------------------</td>
                    </tr>
                '
;
        }

        
        # Tabel afsluiten
        echo '</table>';
    }
}


?>

</p>
</body>
</html>


connect_db.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?PHP

# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

# Database gegevens
$db = array (
    'host' => 'localhost',
    'user' => '',
    'pass' => '',
    'dbname' => ''
);

# Kijken of we connectie kunnen maken
if(!mysql_connect($db['host'], $db['user'], $db['pass']))
{

    trigger_error('Fout bij verbinden: '.mysql_error());
}

elseif(!mysql_select_db($db['dbname']))
{

    trigger_error('Fout bij selecteren database: '.mysql_error());
}


?>


SQL Table

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
CREATE TABLE berichten(
id int( 11 ) NOT NULL auto_increment,
naam varchar( 50 ) collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
email varchar( 255 ) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
bericht varchar( 255 ) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
ip varchar( 15 ) NOT NULL default '',
datum datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY( id )
) ENGINE = InnoDB DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_unicode_ci;


Let op !: Code is niet getest, dat mag je zelf doen ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.