Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »
Bo baalman

bo baalman

12/07/2012 14:11:32
Quote Anchor link
Hoi,

Ben net begonnen met php, wil graag een gastenboek maken waar er nieuwtjes gepost kunnen worden en dat die op iedere pagina in een div te zien zijn.
Heb een simpel script gevonden voor het gastenboek, wanneer ik het form invul word het niet weer gegeven.

Dit is me PHP script

<SCRIPT language="php">
$uitvoerbestand = "gasten.htm";
$bestandsindex = fopen($uitvoerbestand,"a");

fwrite($bestandsindex, "<TR><TD>$gastnaam</TD><TD><A href=\"mailto:$gastemail\">$gastemail</A></TD>");
fwrite($bestandsindex, "<TD>$gastreactie</TD></TR>");
fclose($bestandsindex);
</SCRIPT><head>
<META http-equiv="refresh" content="2;url=gasten.htm">
</head>



<font face="Arial" size="4">

Even geduld a.u.b. uw reactie wordt toegevoegd aan het gastenboek ...</font>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:58:36
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:14:04
Quote Anchor link
<SCRIPT language="php">

Dat werkt bij Javascript, maar niet bij php.
Kijk eens op www.phptuts.nl
 
Tim van Norde

Tim van Norde

13/07/2012 00:04:55
Quote Anchor link
Als je PHP wilt uitvoeren zet je de code tussen de juiste tags in je code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

code

?>

De extensie moet wel .php zijn. Je kunt het zo instellen dat html documenten ook PHP parseren, maar het is overbodig vind ik.
 
Wouter J

Wouter J

13/07/2012 00:10:56
Quote Anchor link
Allebei fout, de script tag kan wel gebruikt worden voor PHP code: http://phphulp.wouterj.nl/script.php

Maar ik moet wel toegeven dat dit niet helemaal de manier is hoe het hoort.
Gewijzigd op 13/07/2012 00:11:35 door Wouter J
 

13/07/2012 02:09:06
Quote Anchor link
Het is ongebruikelijk om het in een bestand te zetten, lastig eerder gezegd als je het mij vraagt.

Waarom maak je geen gebruik van een database? Dat houdt alles netter en ook sneller volgens mij.
 
Nicky de maeyer

nicky de maeyer

14/07/2012 21:20:32
Quote Anchor link
ben ook juist aan gastenboek bezig maar zit ook een foutje in.
Gewijzigd op 14/07/2012 21:21:30 door nicky de maeyer
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/07/2012 21:41:33
Quote Anchor link
Nicky de maeyer op 14/07/2012 21:20:32:
ben ook juist aan gastenboek bezig maar zit ook een foutje in.


Succes dan maar met het oplossen daarvan...
 
Bo baalman

bo baalman

17/07/2012 09:44:55
Quote Anchor link
Ben nog steeds druk bezig om een goede oplossing te vinden! Maar in ieder geval heel erg bedankt voor de reacties!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 12:35:32
Quote Anchor link
Nog steeds een gastenboek zonder database?

Als je wil ...
Dit is een gastenboek, met een bestand.
"gasten.htm" eerst aanmaken (leeg is goed) !

Je kan je voorstellen dat een database interessanter is; het biedt veel meer mogelijkheden.
Maar ik denk dat dit wel functioneert.
Er is geen bescrerming tegen spam; geen "edit" of "delete" knop ...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
  $file
= 'gasten.htm';  // file waar de records worden geschreven/gelezen.  Maak deze file eerst aan!
  $messages = file_get_contents($file);
  
  if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
    && isset($_POST['username'], $_POST['email'], $_POST['message'])
  ) {

    $now = date_create('now');  // genereert een datetime object
    
    $record = '
    <div class="record">
      <span class="username">'
. htmlentities($_POST['username']) . '</span>
      <span class="email">'
. htmlentities($_POST['email']) . '</span>
      <span class="time">'
. $now->format('d/m/Y H:i:s') . '</span>
      <div class="message">'
. nl2br(htmlentities($_POST['message'])) . '</div>
    </div>'
;
    file_put_contents(
      $file,
      $messages . $record  // ofwel zet je $record voor $messages
    );
    // we willen niet dat de POST actief blijft.  Hiervoor hebben we header('location...')
    header('location: index.php');  //naar de juiste plaats sturen ...
  }
?>

<html>
  <head>
    <style>
      .record {
        border: 1px solid grey;
        margin: 2px;
        padding: 3px;
      }
    </style>
  </head>
  <body>
    <form action="" method="post">
      <input name="username"> Naam <br>
      <input name="email"> e-mail <br>
      <textarea name="message"></textarea> <br>
      <input type="submit" value="GO">
    </form>
    <div id="messages"><?php echo $messages; ?></div>
  </body>
</html>


... en uiteraard verder stylen. Voel je ook vrij om de HTML anders in te delen.
Gewijzigd op 17/07/2012 12:37:17 door Kris Peeters
 
Bo baalman

bo baalman

17/07/2012 15:50:39
Quote Anchor link
Kris Peeters op 17/07/2012 12:35:32:
Nog steeds een gastenboek zonder database?

Als je wil ...
Dit is een gastenboek, met een bestand.
"gasten.htm" eerst aanmaken (leeg is goed) !

Je kan je voorstellen dat een database interessanter is; het biedt veel meer mogelijkheden.
Maar ik denk dat dit wel functioneert.
Er is geen bescrerming tegen spam; geen "edit" of "delete" knop ...

... en uiteraard verder stylen. Voel je ook vrij om de HTML anders in te delen.


Dankje Kris! Ik zit zelf steeds meer te twijfelen wat ik het beste kan doen! De site is nl. niet voor mij en iemand moet dit makkelijk kunnen onderhouden (die totaal geen verstand hier van heeft) Heb jij evt nog een idee hierover?
 
John Cena

John Cena

17/07/2012 16:05:21
Quote Anchor link
Ik heb wel een idee, GEBRUIK EEN DATABASE!
 
Bo baalman

bo baalman

17/07/2012 17:00:35
Quote Anchor link
Chi Lion op 17/07/2012 16:05:21:
Ik heb wel een idee, GEBRUIK EEN DATABASE!


Waar kan ik dan een GOEDE tut vinden over het gebruik van een database?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2012 17:03:54
 
Bo baalman

bo baalman

17/07/2012 17:22:32
Quote Anchor link
- SanThe - op 17/07/2012 17:03:54:


dankje!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.