GD Library

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

01/06/2006 17:37:00
Quote Anchor link
Fatal error: Call to undefined function imagecreatetruecolor() in C:\wamp\www\foto\album.php on line 41

GD library is niet geinstaleerd dus, maar waar doe ik dat dan? in php.ini staat het niet..
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:58:49
 
Simon Blok

Simon Blok

01/06/2006 17:39:00
Quote Anchor link
staat wel in php.ini zoek op: extension=php_gd2.dll
tenminste, zo werkte het bij mij!
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/06/2006 17:39:00
Quote Anchor link
php_gd.dll (oid) kopieren naar je extensie map.
; weghalen in php .ini voor lijntje van php_gd.dll

de dll kan je vinden in zip file van php.net

Apache restarten en klaar.

Edit
php_gd2.dll blijkbaar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

01/06/2006 17:46:00
Quote Anchor link
waar vind je dat ergens op php.net want in vind het niet :$
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

01/06/2006 17:49:00
Quote Anchor link
of moet je heet hel PHP 5.1.4 downlaoden en daarvan kopieren?
 
Winston Smith

Winston Smith

01/06/2006 17:49:00
Quote Anchor link
Staat als het goed is in de zip die je gedownload hebt toen je php installeerde, dat hoef je niet nog eens te downloaden.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/06/2006 17:50:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad, lezen en zoeken is ook een kunst.
Bovenin zie je een mooi linkje downloads.
Dan kom je op deze pagina uit.
Waar je dit: PHP 5.1.4 zip package [8,919Kb] - 04 May 2006 ziet staan. Laat dat nou de zip zijn waar ik het over had.

Kasper:
Staat als het goed is in de zip die je gedownload hebt toen je php installeerde, dat hoef je niet nog eens te downloaden.

Behalve als je de installer hebt gebruikt. En daar ging ik even van uit, sorry, had ik inderdaad even moeten vermelden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

01/06/2006 17:56:00
Quote Anchor link
oke,ga het straks ff uitproberen nu eten:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.